Dimos aigaleo

 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

H μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Δημαρχιακό μέγαρο, η μεγάλη αποχώρηση προσωπικού και η μεταφορά του Πταισματοδικείου που λειτουργούσε στον χώρο του Δημαρχείου Αιγάλεω, είχε ως επακόλουθο την περαιτέρω μείωση των ακαθάριστων εσόδων του κυλικείου του μεγάρου. Για τον λόγο αυτό, η εκμισθώτρια ζήτησε πρόσφατα την μείωση του μηνιαίου μισθώματος που καταβάλλει στο Δήμο για την ενοικίαση του κυλικείου... ως εκ τούτου, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, μείωση κατά 20%.

Ανάλογες μειώσεις, ή ακόμα και ανανέωση της μείωσης του αντιτίμου που καταβάλουν ως ενοίκιο στο Δήμο, ζητούν διαρκώς και μισθωτές περιπτέρων οι οποίοι επικαλούνται την κρίση αλλά και την μείωση του κέρδους τους από την πώληση διαφόρων ειδών.

Επιπλέον, μετά από σχετική αίτηση της Πανελλαδικής Επαγγελματικής Ένωσης Πλανόδιων & Υπαίθριων Μικροπωλητών & Λιανεμπόρων, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγάλεω, ενέκρινε ακόμα μια μείωση... Ειδικότερα, - 50% για τις ειδικές κατηγορίες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, τέκνα πολυτέκνων, Α.Μ.Ε.Α, και άτομα με αναπηρία άνω του 50%) και μείωση στις τιμές των εξής εμποροπανηγύρεων του Δήμου μας : α) Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, β) Αγίου Σπυρίδωνα και γ) Αγίας Τριάδας κατά 20% και τη μη κατάργηση των ζωνών σε αυτές.