doy-egaleo

 

ΕΛΑΧΙΣΤΟ TO ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ ΑΙΓΑΛΕΩ...

ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΔΟΥ, που συνεδρίασε πρόσφατα, μεταξύ άλλων, έγινε λόγος για την δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις εφορίες. Αφού υπογραμμίσθηκε το γεγονός ό,τι η καθημερινότητα που βιώνουν οι υπάλληλοι στις περισσότερες Δ.Ο.Υ. έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του ανεκτού, αναφέρθηκε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δ.Ο.Υ Αιγάλεω...

Πιο συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, σκιαγραφώντας την κατάσταση, σημειώνει ό,τι στη Δ.Ο.Υ Αιγάλεω και όχι μόνο, όπου μετά τις συγχωνεύσεις εξυπηρετεί δύο μεγάλους δήμους Χαϊδαρίου και Αιγάλεω με ελάχιστο προσωπικό, έχουν υπάρξει άσχημα περιστατικά με λεκτικούς προπηλακισμούς σε βάρος των εργαζομένων, που έτειναν κάποιες φορές να γίνουν βιαιοπραγίες.

Το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διενέργεια κινητοποιήσεων και εξουσιοδοτεί την Εκτελεστική Επιτροπή για την περαιτέρω εξειδίκευση της μορφής τους, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Συλλόγων όλης της χώρας, κινητοποιήσεις που θα αφορούν το σύνολο των υπηρεσιών, με στόχο την ενίσχυση σε προσωπικό.