ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΘΜΩΝ (;)

 

Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των αιτήσεων σε Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, που φαίνεται να έχουν απορριφθεί φέτος, αναφορικά με τα επίσημα στοιχεία που έχουν δοθεί από τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κατωπόδη.
Το θέμα προβλημάτισε τον δημοτικό σύμβουλο από την μείζονα αντιπολίτευση, Λ. Παπαγεωργίου, ο οποίος με επερώτηση προς την δημοτική αρχή, ζήτησε να λάβει απάντηση για την μεγάλη διαφορά… «Ήδη έχω λάβει από τον αρμόδιο Δημοτικό Σύμβουλο, τον κ. Κατωπόδη, τα στοιχεία για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας . Δεν έχω λάβει όμως έως σήμερα την απάντηση της Διοίκησης σχετικά με τη μεγάλη διαφορά που παρατηρήθηκε φέτος ανάμεσα στους αιτούντες και σε αυτούς που έγιναν τελικά δεκτοί. Γιατί τόσα πολλά παιδιά απορρίφτηκαν δεδομένου ότι πέρσι είχαν γίνει δεκτές όλες οι αιτήσεις;», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως φαίνεται και στον ενημερωτικό πίνακα , απορίας άξιον είναι… πώς από τις 807 αιτήσεις συνολικά, τελικά απορροφήθηκαν μόνο 424 παιδιά και απορρίφθηκαν 383 αιτήσεις.