Διεξαγωγή εκλογών στο φιλοζωικό σύλλογο Αιγάλεω

"οι άγγελοι των δρόμων"

 

 FILOZOIKES EKLOGES

 

 

 

 
 
Πρόσκληση για την διεξαγωγή των επίσημων εκλογών του υπό ίδρυση φιλοζωικού συλλόγου Αιγάλεω "οι άγγελοι των δρόμων"

Θα διεξαχθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2022,Κυριακή, ώρα 10.00 π.μ. -15.00 μ.μ. προκειμένου να εκλεγεί το επταμελές μόνιμο προεδρείο, στο πνευματικό κέντρο" Γιάννης Ρίτσος", Κουντουριώτου 22 Αιγάλεω.

Ετήσια συνδρομή όλων των δημοτών Αιγάλεω αλλά και όμορων δήμων που ελεύθερα μπορούν να προσέλθουν, εφόσον το επιθυμούν, για να ψηφίσουν και να εγγραφούν ως μέλη στον Φιλοζωικό Σύλλογο : 10,00 ευρώ
 

Όποιος δημότης Αιγάλεω ή όμορων δήμων επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα πρέπει να το δηλώσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, δήμο κατοικίας) γιατί πρέπει να τυπωθούν εγκαίρως
 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

υπό ίδρυση Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγάλεω "Οι Άγγελοι των Δρόμων"

 

messenger : Φιλοζωικός Αιγάλεω (Οι Άγγελοι των Δρόμων)

Facebook group : ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ "ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ"

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 FILOZOIKES EKLOGES  2

 

Βαθιά μας επιθυμία να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γίνεται για μια νέα, ίσως την πρώτη, προσπάθεια φιλόζωων εθελοντών του Αιγάλεω να δημιουργηθεί επισήμως Φιλοζωικός Σύλλογος στον Δήμο μας και με συμμετοχή πολιτών όμορων δήμων ώστε να έχουν φωνή τα αδέσποτα και σε βάθος χρόνου έστω, πιθανότητα για δημοτική περίθαλψη, φροντίδα, φιλοξενία και δυνατότητα νόμικης υιοθεσίας που θα είναι και υπό την σκέπη του Δήμου Αιγάλεω και όχι μόνον κατόπιν κοπιωδών προσπαθειών και άνισου αγώνα ιδιωτών εθελοντών με υπέρογκα έξοδα για την καθημερινή φροντίδα τους. Ας στηρίξουμε όλοι μια προσπάθεια που ξεκινά και αφορά και αυτήν την πλευρά του Δήμου μας. Άλλοι Δήμοι το κατάφεραν, ας προσπαθήσουμε κι εμείς. Η ευαισθητοποίηση απέναντι σε αθώα αδέσποτα μόνο καλό μπορεί να φέρει. Χρειαζόμαστε τη στήριξη συμπολιτών μας από το Αιγάλεω αλλά και γειτονικούς δήμους και φυσικά της ίδιας της τοπικής διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω για ένα αποφασιστικό βήμα προς τον πολιτισμό και την ψυχική μας ισορροπία.Βήμα-βήμα, να νοιαστούμε για όλα έμπρακτα.