ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΤΟΜΕΑ

ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

leotsarxx

 

 

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και ευθυνών του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, είναι και ο αθλητισμός με την ευρύτερη έννοια.

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Λεωτσάκος, συναντά και συζητά, με ανθρώπους του αθλητισμού από τα προάστια μας. Πιο πρόσφατες από τις συναντήσεις του, αυτές με την Αιγαλιώτισσα Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής, κ. Εύα Χριστοδούλου, αλλά και την Χαϊδαριώτισσα Βαλκανιονίκη Ποδηλασίας, κ. Βαρβάρα Φασόη.

Στις ανακοινώσεις του ο κ. Λεωτσάκος, επεσήμανε:

«Αισθάνομαι υπερήφανος που η #Δυτική_Αθήνα προάγει τον αθλητισμό και βγάζει σπουδαίους αθλητές και πρωταθλητές. Ο Γιώργος Πατούλης είναι δίπλα τους, στηρίζοντας αθλητικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα την Εύα Χριστοδούλου, Ολυμπιονίκη του Ανσάμπλ και νυν προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής. Συζητήσαμε για την ασφάλεια και την προσβασιμότητα των αθλητικών υποδομών και σχεδιάσαμε την οργάνωση δράσεων, που θα συνδέσουν το αθλητικό πανόραμα της Δυτικής Αθήνας.

Επίσης, ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχθώ σε συνάντηση εργασίας την Πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκη ποδηλασίας, κ. Βαρβάρα Φασόη, με την οποία σχεδιάζουμε αθλητικές εκδηλώσεις και δράσεις για την προαγωγή του αθλητισμού, ενώ την ευχαριστώ για την συμμετοχή της και τις καινοτόμες προτάσεις της.

Στις συναντήσεις, παρούσα ήταν η Σύμβουλος Αθλητισμού του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, η συμβολή της οποίας είναι αξιέπαινη.

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και των διαχρονικών αξιών του «Ευ αγωνίζεσθαι», με την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών και δράσεων».

 

lixoudD