ΨΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΜΑΝΤΖΙΩΡΗ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

 

 

Ασταμάτητος ο νεοφώτιστος Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα του Β΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ. Η ομάδα της πόλης μας έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιαστεί ισχυρός και αξιόμαχος, και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γράψας κατόπιν συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Στρατικόπουλο, ολοκλήρωσε μία ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα παίκτης του σωματείου είναι ο έμπειρος σέντερ Κώστας Μαντζιώρης, ο οποίος έρχεται να δώσει δύναμη κάτω από τα καλάθια. Ο εν λόγω παίκτης αγωνιζόταν στον ιστορικό Έσπερο Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πιο πριν ήταν στην Πεντέλη και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Ο κόουτς Ηλίας Στρατικόπουλος αναζητούσε… εναγωνίως ψηλούς (σ.σ. όχι μόνο έναν) για το ρόστερ του. Έτσι, έπειτα από μπόλικο “κοσκίνισμα” της αγοράς (μιας και οι ψηλοί - ειδικά αυτή την περίοδο - είναι σε… έλλειψη), κατέληξε στον σέντερ του Έσπερου Καλλιθέας Κώστα Μαντζιώρη.
Να σημειωθεί ότι ο Πολυνίκης έχει ήδη αποκτήσει τον Τάσο Βαμβακίδη από τον ΝΕΦΟ Νικηφόρο και τον Παναγιώτη Δημητρακούλη από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, δηλαδή ολοκλήρωσε τρεις μεταγραφές από το… πάνω ράφι και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Γράψας κάτι ετοιμάζει ακόμη…!!!