Ο Ν. ΠΑΠΠΑΣ "ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ"

ΚΑΠΛΑΝΗ

 

kaplanis pappas

 

 

Σύμφωνα με το ακόλουθο δημοσίευμα της Αυγής που είναι το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015, ο δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης,απ ότι φαίνεται διέβη τον Ρουβίκωνα και κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων αιρετών.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εκλέχθηκε τόσο δημοτικός σύμβουλος όσο και δήμαρχος με τη σημαία του Κινήματος.

 

Σας παραθέτουμε αυτολεξεί το δημοσίευμα της Εφημερίδας Αυγή

 

Ρεύμα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταγράφηκε χθες σε συνάντηση που είχε ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών Νίκος Παππάς με δημάρχους της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας.Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι:

 

Ν. Σαράντης (δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού), Γ. Καπλάνης (Αγ. Βαρβάρας), Στ. Κασιμάτης (Κορυδαλλού), Γ. Κασσαβός (Αχαρνών), Μ. Ανδρούτσου (Αγίου Δημητρίου). Γ. Ιωακειμίδης (Νίκαια - Ρέντη), Α. Ευθυμίου (Μοσχάτου), Κ. Καλλίρης (πρ. δήμαρχος Ζωγράφου), Γ. Κουτελάκης (πρ. δήμαρχος Νέας Σμύρνης) και δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, οι Δ. Κελάφας (Περιστερίου) και Χρ. Κοκοτίνης (Ηλιούπολης).

 

12007187 1065737493436309 644108636 n

 

 

Οι δημοτικοί άρχοντες και οι άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες που συμμετείχαν στη σύσκεψη εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε μια προοδευτική δημοκρατική διέξοδο - διακυβέρνηση, που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

 

Επίσης, σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργυρούπολη, με ομιλητή τον Ν. Παππά και πάλι, παρέστησαν ο νυν δήμαρχος και ο προκάτοχός του Γ. Κωνσταντάτος και Χρ. Κορτζίδης αντιστοίχως.