ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 

 

Κρατάει πολλά χρόνια – πάνω από 25, καθότι, σχεδόν συνομήλικοι – η προσωπική και στενή φιλία του συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Επαμεινώνδα Γερολυμάτου, που κατάγεται από την Γαστούνη (έχει και εκεί εμπορική δραστηριότητα με την ιδιόκτητη φάρμα του, παραγωγής κρεάτων), με τον Βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, ο Μιχάλης Κατρίνης βρέθηκε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα όμορα πειραϊκά προάστια και στην επιστροφή του, έχοντας και λίγο περισσότερο χρόνο στην διάθεση του, έκανε μια ξεχωριστή – εκτός πρωτοκόλλου - στάση στην Αγία Βαρβάρα, προκειμένου, να συναντήσει τον φίλο του και συμπατριώτη του, Νώντα Γερολυμάτο και την οικογένεια του.

Ο Μιχάλης Κατρίνης, σταμάτησε επί της Ελ. Βενιζέλου, μπροστά από το κατάστημα – Κρεοπωλείο Delikatesen, του Νώντα Γερολυμάτου, ενώ πριν ανέβουν στην οικία του πατριώτη και επιστήθιου φίλου του, ο συμπολίτη μας, ως καλός γείτονας, τον σύστησε στον Αθηνόδωρο Μεταλλίδη.

Ακολούθησε, η σπέσιαλ φιλοξενία που επεφύλαξαν, ο Νώντας Γερολυμάτος και η σύζυγος του Ευαγγελία, στον Μιχάλη Κατρίνη, όπου μεταξύ… “τύρου και αχλάδου”, συζήτησαν για πάρα, πάρα, πολλά θέματα, οικογενειακά επί το πλείστον, και μη.