Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 

arxlab

 

 

Ήταν μία μεγάλη βραδιά για την Ιεράπολη, η διοργάνωση της επιτυχημένης και λαμπερής χοροεσπερίδας του συλλόγου, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στην «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ».

Πολλοί φίλοι της ομάδας και εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν βροντερό παρών, σε μία άψογη οργανωμένη εκδήλωση από τον δραστήριο Πρόεδρο της ομάδας κ. Μάκη Ζάχαρη και τους συνεργάτες του. Ξεχωριστή στιγμή, όπου η ιστορική Ιεράπολη πάντα αναδεικνύει το μεγάλο παρελθόν της, όταν βραβεύθηκαν δύο εμβληματικές μορφές της ξεχωριστής διαδρομής της στο διάβα του χρόνου, ο βετεράνος παίκτης της και προπονητής κ. Κώστας Κιούρκος, και ο κ. Γιάννης Μαρτίνος, πρώην προπονητής της ομάδας, ο οποίος διετέλεσε πρώτος τεχνικός της, όταν η ομάδα επανασυστάθηκε επίσημα, και από ανεξάρτητη, μετείχε πρώτη φορά στα επίσημα αθηναϊκά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χαρά Καφαντάρη, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Τάκης Μανδραφλής, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας, κ.κ., Κώστας Αγαπητός, Γιώργος Κοσμίδης, Γιάννης Σάμιος, Κώστας Φίλης (Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο Πρόεδρος Β´ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας, κ. Θεόδωρος Κατσονόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι του Πυριδιτοποιείου» και του αθλητικού συλλόγου Πετανγκ Αιγάλεω, κ. Δημήτρης Μπέσης, η Πρόεδρος 4ου δημοτικού διαμερίσματος Περιστερίου, κ. Ευαγγελία Γύφτου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Βασίλης Μέρτογλου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΒΕΠΑΠ ΑΟ Αιγάλεω κ. Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, κ.α.

Ακολούθησε… τρικούβερτο γλέντι, από όλες και όλους, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία της Ιεράπολης.

 

* Τα επόμενα 24ωρα θα παραθέσουμε το πολύ πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, από το διασκεδαστικό μέρος της εκδήλωσης, όπου κυριολεκτικά… η πίστα πήρε φωτιά!

 

* Ακολουθούν φωτογραφίες από τις βραβεύσεις

 

 

 

MESSNIKC

 

 

daa1

 

Ο Πρόεδρος της Ιεράπολης, κ. Μάκης Ζάχαρης

 

 

daa2

 

d1

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, κ. Άγγελος Νικόπουλος (δεξιά), με τον κ. Κώστα Κιούρκο (αριστερά)

 

 

d5

Η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Χαρά Καφαντάρη με τον κ. Γιάννη Μαρτίνο

 

da1

 

da2

 

 

d2

 

d3

 

d4

 

d6

 

d7

 

d8

 

d9

 

 

MESSNIKC