…«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ» Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

ARXIERAPOK

 

Την δυνατή Δόξα Βύρωνος για την γ΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ υποδέχεται το μεσημέρι (στις 4) της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω, η ανανεωμένη την φετινή σεζόν 2020-2021, Ιεράπολη του Κώστα Ζαμπέτα.

Η ομάδα της πόλης μας, που προέρχεται από τις προκρίσεις στους δύο πρώτους γύρους με τον Άγιο Θωμά (νίκη εντός έδρας με 3-1) και τον Χαλκηδονικό (εκτός έδρας επικράτηση με 2-4 στα πέναλτι), υποδέχεται έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της Αθήνας, με τον οποίο μάλιστα την χωρίζει και μία κατηγορία (λαμβάνει μέρος στην Α΄ ΕΠΣΑ η Δόξα Βύρωνος). Βέβαια σε έναν αγώνα κυπέλλου όλα γίνονται…

Η Ιεράπολη του Κώστα Ζαμπέτα, που άλλαξε πολλά πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό κατά την μεταγραφική περίοδο, ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς έχασε με 2-0 στο Περιστέρι από τον Φοίνικα το περασμένο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η Δόξα Βύρωνος για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου.

Σχετικά με τον αγώνα κυπέλλου, η κατάσταση θυμίζει… νοσοκομείο στις τάξεις της Ιεράπολης, καθώς ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας Κώστας Ζαμπέτας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λ. Λαγκαδίτη, Μανώλικα, Μπάλα, Κωνσταντινίδη, Κονσολένα, Παπανικολάου και Ρούσση και ορισμένοι από αυτούς υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στον εντός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαιτητής της συνάντησης Ιεράπολη – Δόξα Βύρωνος, ορίστηκε ο ικανότατος Θεόφιλος Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Καφρίτσα και Νταρακλίτση.

 

 

NEWRAKI20