…ΞΕ – ΠΕΤΤΑ ΣΤΟ 90 Η ΙΕΡΑΠΟΛΗ!!!

XEPETD

 

 

 

Πολύ σπουδαία νίκη για την ιστορική Ιεράπολη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, κέρδισε με 1-0 τον Φοίνικα Περιστερίου για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2019-2020).

Το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους, …Ξε – ΠΕΤΤΑ – ξε, ο Σάκης Πέττας στο 90΄. Ο διακριθείς τερματοφύλακας της Ιεράπολης Κώστας Λαγκαδίτης έκανε βολέ, την μπάλα πήρε ο Πέττας, πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο ψηλικρεμαστό - περίτεχνο σουτ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Πολύ δυνατό και ενίοτε σκληρό το ματς, το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Λαγκαδίτης, Σπάρος Φ., Αρβανιτάκης, Μανώλικας (65΄ Τσαπουρνής), Τουλιαγκάνοφ, Καμπύλης (50΄ Παπαδόπουλος Ιωακ.), Βολίνσκι (80΄ Γιακουμάκης), Πέττας, Μίσκα (60΄ Μπόγδανος), Λιβέρης, Σταύρου.

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Βαββάς (46΄ Καπλάνης), Αχλάδης, Μακρής Χ., Ραυτόπουλος Δ., Λάσκαρης, Λιονάτος, Ζαρκάδας, Καβαλάρης (74΄ Μακρής Β.), Κούτρης (56΄ Γιακανέρι), Ραυτόπουλος Π. (64΄ Παπανικολάου).

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο σκόρερ Σάκης (Ξε) Πέττας και ο Ραφαέλο Βολίνσκι, πανηγυρίζουν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου Οριζομύλων την μεγάλη νίκη της Ιεράπολης.

 

 

YESSNEW