ΒΟΛΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

IERVBO

 

 

 

Σεφτέ στις μεταγραφές για την ιστορική Ιεράπολη Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της πόλης μας, μετά την συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μαγιάση και την ανανέωση συνεργασίας με τον επιθετικό Σάκη Πέττα, ανακοίνωσε την απόκτηση των, Ραφαέλο Βολίνσκι και Χρήστου Μπόγδανου.

Ο Ραφαέλο Βολίνσκι (φώτο αριστερά), που είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ, ήρθε πριν λίγο χρονικό διάστημα για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, προερχόμενος από την Κεφαλλονιά.

Γεννημένος το 1989, ξεκίνησε από την ηλικία των 7 ετών στις ακαδημίες του Παλληξουριακού, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, μετέχοντας στα πρωταθλήματα της Α΄ ΕΠΣ Κεφαλληνίας, στην Δ΄ Εθνική, ενώ ανήκε και στο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Αιγαλιώτης Χρήστος Μπόγδανος (δεξιά φώτο), που έχει γεννηθεί το 1997 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Ιεράπολης, ενώ πέρασε και από τα τμήματα υποδομής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Πέρασε από το Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων μετακόμισε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Εκεί, για δύο (2) χρόνια αγωνίστηκε με τον Αίολο Ευρυτανίας και ακολούθως για 1 έτος με τον ΑΠΟ Βελούχι. Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και επέστρεψε μόνιμα στην Δυτική Αθήνα.

 

 

 

SPILNEW