ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

PROPIERAP

 

 

Από μέρα σε μέρα, και όπως δείχνουν τα πράγματα, το αργότερο μέχρι την Κυριακή, θα έχει παρθεί η απόφαση της διοίκησης της Ιεράπολης για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας τη νέα περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου ο ιστορικός σύλλογος θα αγωνιστεί για 3η σερί σεζόν.

Πριν από 1,5 μήνα υπήρξε το… διαζύγιο με τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου, ο οποίος ακολούθως ανέλαβε τους Λύκους Χαϊδαρίου στην Β΄ ΕΠΣΑ. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν και οι επαφές των παραγόντων της Ιεράπολης με τους υποψήφιους προπονητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία σχετική επαφή είχε γίνει με τον παλαίμαχο παίκτη του ΑΟ Αιγάλεω και πρώην προπονητή του Ζέφυρου κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου (αριστερά στην κεντρική φώτο), στην συνέχεια στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του κ. Δημήτρη Μαγιάση (μεσαία φώτο), βετεράνου παίκτη του Σίτι, ενώ χθες Πέμπτη ακούστηκε έντονα το όνομα του προπονητή κ. Γαληνού Νικολαϊδη (δεξιά φώτο), ο οποίος κατά το παρελθόν έχει παίξει, αλλά και έχει κοουτσάρει την Ιεράπολη, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε σε Ειρήνη Πετρούπολης, Πετράλωνα, Ελευθερούπολη, Αθηναίδα και Άτταλο.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν επικρατέστερο κάποιον από τους δύο τελευταίους που αναφέραμε, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει και έκπληξη, δηλαδή το όνομα της τελευταίας στιγμής που θα πέσει στο τραπέζι!

 

 

KALONEWW