ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΛΗΣ

 

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

SVARX

 

 

Ο Βάϊος Αποστολόπουλος (φώτο / δεύτερος από αριστερά) συγκαταλάγεται στα πλάνα του προπονητή του Γιαννούλη Βέρρα (φώτο / τέταρτος από αριστερά) για τον εντός έδρας αγώνα της Ιεράπολης με τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι (στις 4.30) του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο γήπεδο Οριζομύλων, στην πρώτη εμφάνιση του αιγαλιώτικου σωματείου για το πρωτάθλημα μπροστά στους φίλους του.
Ο 34χρονος έμπειρος ανασταλτικός μέσος επέστρεψε στην Αθήνα έπειτα από την 6μηνη απόσπαση, που είχε για υπηρεσιακούς λόγους και από την περασμένη Δευτέρα μετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Τελευταία εμφάνιση του εν λόγω παίκτη με την φανέλα της Ιεράπολης ήταν στις 19 Μαρτίου 2017, όταν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ η ομάδα της πόλης μας είχε επικρατήσει με 3-2 επί της Λαύρας στην Αργυρούπολη. Συνολικά, την περασμένη σεζόν (2016-2017) όταν και η Ιεράπολη πήρε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ ο Αποστολόπουλος είχε 19 συμμετοχές.
Αντίθετα με τον υψηλόσωμο παίκτη, ο Βέρρας δεν υπολογίζει για την συνάντηση με το Γαλάτσι τον τιμωρημένο Φάνη Σπάρο (φώτο / πρώτος από αριστερά) και τον τραυματία Στάθη Κατσικογιάννη (φώτο / τρίτος από αριστερά), ενώ οι Κιρκιλής, Λιόντος ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και είναι στην διάθεση του τεχνικού τους.
Η Ιεράπολη προέρχεται από το βαρύ εκτός έδρας 3-0 στον Βύρωνα από την ομώνυμη ομάδα και θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Οι συστάσεις του Γιαννούλη Βέρρα στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα προς τους ποδοσφαιριστές του ήταν σε αυστηρό τόνο, ενώ ο έμπειρος προπονητής, που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στην πρεμιέρα, τους ζήτησε να αλλάξουν αγωνιστική… νοοτροπία και να μπουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην φιλοσοφία του απαιτητικού πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ.
Όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι, η Ιεράπολη αναμένεται να μπει με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα με το Γαλάτσι, καθώς αυτό έδειξαν τα συστήματα, που δούλεψαν ο Βέρρας και οι παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις.