ΣΟΥΠΕΡ ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ!

 

 

 

Μια ψυχωμένη Ιεράπολη απέδειξε ποιος είναι… αφεντικό στο γήπεδο και με μια μεστή εμφάνιση στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, νίκησε εκτός έδρας την πάντα υπολογίσιμη Κηφισιά 2010 με 1-0, κάνοντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ Αθήνας. Παρά ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα (π.χ. λόγω τραυματισμού των 2 πορτιέρο Σπάρου Γ., Τρέβλα, κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο βασικός σέντερ φορ Σάκης Πέττας, ο οποίος αποδείχθηκε… κέρβερος (τρέμε Νόϊερ) και κράτησε ανέπαφη την εστία του) οι παίκτες του Σταύρου Παπαπαναγιώτου μπήκαν από το 1΄ διψασμένοι για τη νίκη και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους. Το γκολ της νίκης (0-1) για την Ιεράπολη σημείωσε με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από μακρινή απόσταση ο Λοϊζος Λαγκαδίτης στο 30΄. Έπειτα από 23 αγωνιστικές η φανταστική φέτος Ιεράπολη είναι στην 2η θέση με 52 βαθμούς έχοντας 17 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες, 2 ρεπό και τέρματα 55-19.
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαϊτανίδης, Ζήκος (89΄ Μπούσα), Πλακουδάκης, Μητρόπουλος, Χατζηϊωαννίδης, Σώντας Αν., Λιάτης, Καρνός, Σώντας Λ., Κλάδης, Κυριακόπουλος (65΄ Γκουτσιούδης).
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Πέττας, Τουλιαγκάνοφ, Κορδαλής, Πελεγρίνης, Κανταρτζής, Κατσικογιάννης, Λαγκαδίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπάρος Φ., Κιρκιλής (89΄ Γονιδάκης), Λιβέρης (λ.τ. 60΄ Μπατάϊ).