ΔΙΑΚΟΠΗ… ΛΟΓΩ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΙΕΡΑΠΟΛΗ – ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

 

 

 

Ένα …ημίχρονο χρειάστηκε η Ιεράπολη, ώστε να συντρίψει με 7-0 τον Άρη Βύρωνα εντός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.
Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, που έμοιαζε με …οικογενειακό δίτερμα, λόγω του γεγονότος ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 9 ποδοσφαιριστές (!), η Ιεράπολη πήρε …ρεβάνς για τις περυσινές βαριές ήττες, που είχε υποστεί από την ομάδα του Βύρωνα με 6-0 και 5-1 αντίστοιχα.
Με την αναμέτρηση να λήγει …πρόωρα και συγκεκριμένα στο 49’ (το σκορ ήταν 7-0 από το ημίχρονο), με τους φιλοξενούμενους να προφασίζονται τραυματισμούς, προκειμένου να μείνουν με έξι ποδοσφαιριστές και βάσει του ΚΑΠ το ματς να διακοπεί υπέρ των γηπεδούχων!
«Καρέ» (4 γκολ) για τους θριαμβευτές πέτυχε ο Πέττας, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Πλουμάτος κι ένα ο Σταύρου. Η ομάδα της πόλης μας είχε και τρία δοκάρια με τους Ξημεράκη, Κατσικογιάννη και Κιρκιλή.
ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Κονσολένας, Ραπτόπουλος, Αθανασιάδης, Πλουμάτος, Κιρκιλής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Καραγιώργος), Πέττας (46’ Γκιωνάκης), Ξημεράκης, Κατσικογιάννης (31’ λ.τ. Στρίμπελ), Σταύρου.