ΑΠΟ ΤΟ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ” ΧΙΩΤΙΚΟ

ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ

 

 

Αν ήταν,… εκλογικό κέντρο, θα ήταν… πολύχρωμο και πολυτασικό, δηλαδή… “Οικουμενικό”, το περίφημο παραδοσιακό καφενείο – μεζεδοπωλείο της πόλης μας, του Χαϊδαρίου, το φημισμένο “Χιώτικο” («ΟΔΟΣ ΧΙΟΥ»), καθώς ανεξαρτήτως πεποιθήσεων, όλες και όλοι περνούν από το κατάστημα εστίασης της οικογένειας Τσική.

Για καφέ, για μεζέ, για κουβέντα, για χαλαρές και όμορφες καταστάσεις…

Τακτικά, θαμώνας, της εν λόγω επιχείρησης, αλλά και φίλος των ιδιοκτητών, και ο γνωστός συμπολίτης μας, επαγγελματίας του φοροτεχνικού κλάδου, κ. Χρήστος Γούσιας.

…Στο τρέξιμο αυτή την περίοδο, ο κ. Γούσιας, ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο της πόλης μας, που ασχολείται με τα δρώμενα του Χαϊδαρίου, αλλά και αυτά της Δυτικής Αθήνας ως ενεργός πολίτης, εν προκειμένω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» του κ. Άρη Πανόπουλου.

Ο κ. Χρήστος Γούσιας, με καταγωγή από την Άρτα, που γεννήθηκε το 1990, μεγάλωσε και ζει στο Χαϊδάρι, είναι Λογιστής, διατηρώντας στην πόλη μας φοροτεχνικό γραφείο.

Ο Χρήστος Γούσιας είναι σύζυγος και πατέρας ενός μικρού αγοριού. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Οικονομική & Πολιτική.

Συμμετέχει ενεργά στην πολιτική δράση της πόλης μας αλλά και ευρύτερα, ενώ είναι πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος σύμβουλος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Χαϊδαρίου.

Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τον Δημήτρη Κουμουτσάκο.

* Στην κεντρική φώτο, ο κ. Χρήστος Γούσιας (δεξιά) με τον καλό του φίλο και εκ των ιδιοκτητών του “Χιώτικου”, κ. Σταμάτη Τσική (αριστερά), πριν λίγα βράδια.