ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 2023 Η PIZZA YESS!

 

ARXYEBAB

 

 

Ο νεαρός επιχειρηματίας κ. Μπάμπης Κούτρας, ιδιοκτήτης της πλέον επιτυχημένης PIZZA YESS, με τους εκατοντάδες καταναλωτές και φανατικά γευστικούς θαυμαστές, στα Δυτικά και Πειραϊκά (Κορυδαλλός) προάστια, μέσω της εφημερίδας μας και εκ μέρους των συνεργατών του, εύχεται σε όλες και όλους το 2023 να είναι σωτήριο, υγιές, χαρούμενο και να αφήσει πίσω μία και καλή τα παλιά. Ευχαριστεί όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές, που εμπιστεύονται όλο και πιο πολύ την τοπική ελληνική επιχείρηση του, προμηθευόμενοι τα εκλεκτά προϊόντα της PIZZA YESS.

Δεν είναι μια πολυεθνική. Είναι μια υγιής επιτυχημένη τοπική επιχείρηση των προαστίων μας, η οποία συνδυάζει το αμέριστο μεράκι πολλών ανθρώπων, την εμπειρία περίπου 19 ετών, αλλά και την προσήλωση για παραγωγή αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο λόγος για την περίφημη και επιτυχημένη PIZZA YESS, η οποία δραστηριοποιείται στα προάστια Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Περιστερίου και Κορυδαλλού (μέσω υπηρεσίας VOLT).

Πλούσιος σε ποικιλία ο κατάλογος προϊόντων της PIZZA YESS, από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε κάποια ή, κάποιες από τις 27 πίτσες καταλόγου (σε 3 μεγέθη παρακαλώ / Κανονική, Μεγάλη και Γίγας), επίσης υπάρχει η πρόταση για την πίτσα ημέρας, όπως μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας πίτσα με υλικά της επιλογή μας και όλα αυτά διαλέγοντας μία από τις 9 ζύμες, που είναι παρασκευασμένες με αγνά υλικά.

Ακόμη, στον εξαιρετικό κατάλογο της PIZZA YESS θα βρούμε επιλογές Ζυμαρικών, Σαλάτες, Μπέργκερ, Πεϊνιρλί, Club Sandwich, Γλυκά, Αναψυκτικά και μπύρες!

 

 

YESSNEW

 

 

YES1OKD

 

 

YES6OKD

 

YES8OK

 

YES11OK

 

YES12OK

 

YES13OK

 

g

Ο Μπάμπης Κούτρας, από την βράβευση του, στις αρχές Δεκεμβρίου 2022, από την Πρόεδρο του Αστερα Χαϊδαρίου, κ. Νίκη Κυριαζοπούλου

 

 

 

YESSNEW