ΣΤΟΝ "ΜΠΑΜΠΗ" Η ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

BARX

 

 

Γιορτινό το χθεσινό βράδυ για την ΑΕ Θύελλα – Αχιλλέας Κορυδαλλού. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας παρέμεινε στην Α΄ Πειραιά, έπειτα από μία καλή και εξαιρετική πορεία στον 1ο όμιλο και χθες μετά την επιστροφή όλων από τις γιορτές του Πάσχα, είχαμε οικογενειακό τραπέζωμα στην μία, μοναδική και εξαιρετική ταβέρνα του ΜΠΑΜΠΗ, στον Κορυδαλλό.
Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον προπονητή Νίκο Μανικιώτη, μέλη της διοίκησης και φίλοι της ομάδας, έδωσαν ραντεβού στον ΜΠΑΜΠΗ και γιόρτασαν… γευστικά την παραμονή στην κατηγορία, επιτυχία η οποία ήρθε δίκαια έπειτα από πολλές προσπάθειες εντός γηπέδου. Εννοείται ότι, χθες βράδυ Παρασκευής, το κρασί, οι μπύρες, έρεαν άφθονα, ενώ οι εκλεκτοί μεζέδες και τα ψητά στον ΜΠΑΜΠΗ, πήγαιναν και ερχόντουσαν, για να επισφραγισθεί αυτή η πολύ καλή σεζόν για την ομάδα της πόλης μας.
Να υπενθυμίσω, όμως, ότι πέρα από την φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα «ΜΠΑΜΠΗΣ», που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από το γήπεδο του Κορυδαλλού επί της συμβολής των οδών Χειμάρας & Ιθάκης, παράλληλα λειτουργεί και η πολυτελής αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΠΑΜΠΗ στο Σχιστό, όπου καλύπτονται πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαπτίσεις, εορτές, στις καλύτερες τιμές).

 

 

 

B16

B1

 

 

B15

 

B2

 

B14

 

B3

 

B13

 

B4

 

B12

 

B5

 

B11

 

B6

 

B10

 

B7

 

B9

 

B8

 

 «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ» – Οικογενειακή Ταβέρνα: Χειμάρας 28 & Ιθάκης, Κορυδαλλός, 210 5624737.

 «Ο ΜΠΑΜΠΗΣ» – Αίθουσα εκδηλώσεων: Αθ. Διάκου 78 (Σχιστό), Κορυδαλλός, 210 5624737.