«ΝΙΚΟΣ» Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

 

ΤΟΥ ΚΕΜΠΑΠ

 

 

NIKOS ARXIKI

 

 

Θεωρείται και είναι ο καλύτερος στον χώρο του κεμπάπ στην πόλη μας και όχι μόνο!
Για τον «Νίκο» ο λόγος, ο οποίος τηρεί ευλαβικά μία παράδοση 38 ετών παρέχοντας ποιότητα, μεράκι, γούστο αλλά και ανθρωπιά σε όσους έχουν την τύχη να επισκεφτούν το κεμπαπτζίδικο που βρίσκεται στην διασταύρωση Ιεράς Οδού και Μπουμπουλίνας (πλατεία Δαβάκη).
Όσοι το επισκέπτονται, μένουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό από τις λαχταριστές λιχουδιές, την ποιότητα, αλλά και την ζεστασιά που προσφέρει στους πελάτες!
H εφημερίδα μας είχε την τύχη να βρεθεί στον χώρο, όπου μεγαλουργεί ο κορυφαίος στο είδος του «Νίκος», η φήμη του οποίου έχει φτάσει μέχρι και την άλλη όχθη του Ατλαντικού…!!!
Ο κορυφαίος στο είδος του, κ. Νίκος, άνοιξε την καρδιά του «στην πόλη μας» και μας ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων κάνοντας ένα μίνι απολογισμό μιας πορείας γεμάτης δόξας και αναγνώρισης, αλλά και αναλύοντας τις πτυχές που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζουν:
«Τα πρώτα μου βήματα ήταν από το «Αιγυπτιακό» στο Μοναστηράκι. Έμαθα τα μυστικά του επαγγέλματος και κατόπιν, το 1977 ήρθα εδώ στο Αιγάλεω. Αυτά τα 38 χρόνια συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να δουλεύω με σκοπό να αφήνω όλους τους πελάτες ευχαριστημένους και με κύρια προτεραιότητα να ξεχωρίζω για την ποιότητα των προϊόντων μου. Κι όλα αυτά διανθισμένα από πολύ προσιτές τιμές».
- Ποια είναι τα κυριότερα συστατικά της επιτυχίας σας;

«Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα μυστικά, απλά μόνο μεράκι γι’ αυτό που κάνω, η ποιότητα, η ανθρωπιά, το γούστο, αλλά και η καθαριότητα. Στοιχεία, τα οποία αποτελούν ικανή κι αναγκαία συνθήκη για ένα τέτοιο μαγαζί να πάει καλά. Δεν αφήνω τίποτε στην τύχη και φροντίζω τα πάντα να είναι στην εντέλεια, ώστε να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και όλοι να μένουν ενθουσιασμένοι».

 

 

DSC04179

 

 

 

DSC04190

 

 

 

DSC04191

 

 

 

DSC04197

 

 

NIKOS ARXIKI