BENTO” ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΡΩΓΟΙ

ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXBENTORF

 

 

Πρεμιέρα την σεζόν 2022-2023 και το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, για τον φιλόδοξο Ορφέα Αιγάλεω, όπου η ομάδα της πόλης μας ανακοίνωσε την παρουσία ενός ισχυρού «συμπαίκτη», σε αυτό το νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι!

Ισχυρός αρωγός σε αυτή τη νέα ποδοσφαιρική προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας θα είναι η πρωτοπόρος, για τα δεδομένα του Αιγάλεω, και επιτυχημένη επιχείρηση εστίασης, “BENTO”, του δραστήριου επιχειρηματία και γνωστού βετεράνου πλέον (παρά το νεαρό της ηλικίας του) ποδοσφαιριστή, κ. Γιώργου Νικολέτου.

 

* Στην κεντρική φώτο, δεξιά ο κ. Γιώργος Νικολέτος και αριστερά, ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς του φιλόδοξου, Ορφέα Αιγάλεω, νεαρός συμπολίτης μας, κ. Χρήστος Τιτόνης.

 

 

BENTOMESS

 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του με το «Bento the street Asian meal» ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις του «Bento the street Asian meal» στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο το κατάστημα επενδύει.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, «Bento the street Asian meal » θα προβάλλεται στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας των αναμετρήσεων του ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ, καθώς και σε συνεχή βάση σε όλα τα επίσημα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!».

 

 

BENTOMESS

 

 

 

 

ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ “ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ”

 

ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ

 

MESSNIKOK

 

Η “κοινωνική εταιρική ευθύνη”, όσο απλή είναι ως σύνθετη έκφραση, εμπεριέχει πολύ μεγάλο νόημα, ειδικά για τις τοπικές κοινωνίες μας, και εν προκειμένω για αυτή του Αιγάλεω.

Σε επίπεδο τοπικών επιχειρήσεων, έχει μεγάλη σημασία, καθώς μέσω του ιδιωτικού τομέα, μέσω των επαγγελματιών της πόλης μας, δημιουργείται ένα υγιέστατο κίνημα, το οποίο συνθέτει, ναι μεν την εμπορικότητα, αλλά πρωτίστως την στήριξη και την αλληλεγγύη, προς θεσμούς, συλλόγους και τις δομές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένας νεαρός επιτυχημένος επαγγελματίας στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Νικολέτος, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από τον χώρο του ποδοσφαίρου και είχε λαμπρή κα αξιοσημείωτη διαδρομή στο επαγγελματικό και εθνικό ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ξέχασε την φιλοσοφία του αθλητισμού. Την αλληλεγγύη και την στήριξη.

Δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα, που επένδυσε επιχειρηματικά στην πόλη μας, στο εξαιρετικό μεζεδοπωλείο “ΡΕΜΕΖΕ” (επί της Αγίας Λαύρας) και το πήγε… τραίνο, ενώ πριν λίγους μήνες… εξέπληξε όλη την Δυτική Περιφέρεια της Αθήνας – και όχι μόνο – δημιουργώντας το θαυμαστό πλέον, “BENTO”, φέρνοντας το Σούσι και την Ασιάτικη Κουζίνα στο Αιγάλεω!

Άνθρωπος της νέας γενιάς, όμως, ο Γιώργος Νικολέτος, που παλεύει από το πρωί ως το βράδυ για τα καταστήματα του, δεν μένει μόνο στην “στυγνή” επιχειρηματική δραστηριότητα με μοναδικό στόχο το κέρδος, αλλά έχοντας ανοιχτούς ορίζοντες, “επ – ανα - επενδύει” στην τοπική κοινωνία.

Αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, είναι ήδη χορηγός αθλητικών συλλόγων της πόλης μας (περισσότερες ανακοινώσεις στα επόμενα φύλλα μας), όπως και άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων, θέλοντας να… ευχαριστήσει, με τον δικό του τρόπο, την τοπική κοινωνία του Αιγάλεω, που εμπιστεύεται και αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις εστίασης που διατηρεί και λειτουργεί με συνέπεια και σεβασμό προς τους καταναλωτές.

Αρωγός, λοιπόν, σε αυτό που λέγεται, τοπική κοινωνία, αθλητισμός, αγάπη προς την πόλη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, ο Γιώργος Νικολέτος.

Εν τοις πράγμασι, έμπρακτα, αληθινός “αιμοδότης” του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας του Αιγάλεω, ο Γιώργος Νικολέτος.

 

 

BENTOMESS