ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΓΙΑ 3η ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ

 

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

STAUR18

 

 

Μεταβατική η συγκεκριμένη χρονική περίοδος στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, όπου ενόψει του καθιερωμένου μεταγραφικού Ιουνίου, οι ομάδες καταστρώνουν πλάνα και ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Στον ιστορικό Ερμή Κορυδαλλού, ο Πρόεδρος κ. Κώστας Πρέκας και οι συνεργάτες του, μπήκαν πλέον σε τροχιά υλοποίησης των σχεδίων τους και η πρώτη είδηση σχετικά με τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του συλλόγου Βασίλη Σταύρου (φώτο), ο οποίος συνεχίζει στο «τιμόνι» της ομάδας για 3η σερί σεζόν. Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις επαφές τους με την λήξη του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε και βασιζόμενοι στην θετική και ειλικρινή συνεργασία, που είχαν τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, δεν χρειάστηκε πολύ για να συμφωνήσουν. Άλλωστε ο Βασίλης Σταύρου έχει γράψει την δική του μεγάλη πορεία στον Ερμή Κορυδαλλού, τόσο ως παίκτης, αλλά και πλέον ως προπονητής, στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας, και για πολλούς θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της κορυδαλλιώτικης αυτής οικογένειας. Ήρθε στον Ερμή ως παίκτης το 2003, πριν 15 χρόνια δηλαδή – μια ολόκληρη ζωή – και το καλοκαίρι του 2016, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Μπαρμπολούτσι. Ο Βασίλης Σταύρου, με τις σπουδαίες παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Φοίνικα Καλλιθέας, τον Άρη Πετρούπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών (Γ΄ Εθνική), τη Μαρκό (Γ΄ Εθνική), τον Παράδεισο Αμαρουσίου και τελευταίος σταθμός του ήταν το 2003 ο Ερμής Κορυδαλλού στην Δ΄ Εθνική. Ένας προπονητής με πολύχρονη παρουσία εντός του σωματείου, γνωρίζοντας καλύτερα από κάθε άλλον τι σημαίνει η οικογένεια του Ερμή Κορυδαλλού. (Ακολουθεί το στατιστικό του Βασίλη Σταύρου στον πάγκο του Ερμή Κορυδαλλού τις 2 προηγούμενες σεζόν).

 

KOSM

Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr

 

 

STAUR1


Με τον Βασίλη Σταύρου για πρώτη φορά στον πάγκο, η ομάδα του Ερμή την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά κατατάχθηκε στην 4η θέση με 60 βαθμούς έχοντας 19 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες και τέρματα 63-28, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2017-2018) – και σε ένα πιο ανταγωνιστικό όμιλο - ο Ερμής Κορυδαλλού κατέλαβε την 4η θέση με 67 βαθμούς έχοντας 21 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και τέρματα 74-23. Επίσης στα λαμπρά επιτεύγματα αυτής της σεζόν, να προσθέσουμε ότι ο ιστορικός σύλλογος με τον Βασίλη Σταύρου στην τεχνική ηγεσία, έφτασε μέχρι τους 4 (ημιτελικά) του κυπέλλου της ΕΠΣΠ, έχοντας αποκλείσει στους 8 (προημιτελικά) τον Ιωνικό Νικαίας, που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

 

LIXOK