Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΡΑΦΑΗΛ!

RAFD

 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω, δείχνει το ευαίσθητο πρόσωπο του και δρα εκεί που η ελληνική κοινωνία έχει αληθινή ανάγκη.

Η περιπέτεια της υγείας του μικρούλη Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη, έχει συγκινήσει όλο το πανελλήνιο, και φυσικά κάτι τέτοιο ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των ανθρώπων του Διαγόρα Αιγάλεω, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα του εντός έδρας αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί το απόγευμα (στις 5) της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο "Σταύρος Βενέτης" του Αιγάλεω, θα διατεθούν για αυτόν τον ιερό σκοπό, όπου όλη η Ελλάδα θέλει και πρέπει να γίνει ΗΡΩΑΣ του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Ο Διαγόρας Αιγάλεω καλεί όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν βροντερό παρών σε αυτό το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, όπου η Γενική Είσοδος είναι 10 ευρώ, και φυσικά όπως υποστηρίζουν, πρώτα προέχει η στήριξη όλων μας προς τον μικρούλη Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τονίζονται: «Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!».

 

 

 

KYPD

 

 

 

RAFAIL2