ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ

ΤΟΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ARXLEL

 

Ο 17χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Λουλούδας (κεντρική φώτο), που εξουδετέρωσε πέναλτι στο 93΄ και τέσσερις φορές τα δοκάρια της εστίας του Διαγόρα Αιγάλεω, έβαλαν… φρένο στο νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου Τριφυλλιακού, ο οποίος μετά από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία (0-0), σε αγώνα για την 4η αγωνιστική, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 στο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Ο Διαγόρας Αιγάλεω του Σάκη Καλογερόπουλου είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την πολύ ποιοτική ομάδα του Τριφυλλιακού, και αντίθετα με τα δύο προηγούμενα ματς (Δάσος Χαϊδαρίου, Αρίωνα) είχε την… δόση τύχης, αλλά και την ικανότητα του νεαρού πορτιέρο Λουλούδα με το μέρος του.

Οι φιλοξενούμενοι στο α΄ ημίχρονο σημάδεψαν τα δοκάρια με τους Παπαδόπουλο στο 10΄ και Παυλόπουλο στο 41΄, ενώ στην επανάληψη ίδια κατάληξη είχαν προσπάθειες του Περουτσέα στο 72΄ και Χάβου στο 84΄.

Στο 93΄ ο διαιτητής Μπακογιάννης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Ζαχάρη από τον Μαρτίνο, αλλά το πέναλτι του Παπαδόπουλου εξουδετέρωσε ο Λουλούδας, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Καλή η διαιτησία του Μπακογιάννη και των βοηθών Αντωνίου και Τζίβρα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σάκης Καλογερόπουλος): Λουλούδας, Μαυρομμάτης, Σιδηρόπουλος (54΄ Σταυρινάκης), Βαλοδήμος, Μαρτίνος, Γεωργούλης, Χαρατσάρης, Μπαλλής, Παπαγεωργίου, Μαργαριτόπουλος, Τσαγρής (75΄ Δερβίσι)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Μοδιάτης, Μπούχαλης (65΄ Δαρδαμάνης), Μακρής, Καραγιάννης, Χάβος, Καρυστινός, Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης, Φερλιάς (55΄ Περουτσέας), Ζάχαρης, Παυλόπουλος (85΄ Τριπερίνας).

 

 

GONXYLO