Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΣΤΗΝ Γ΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑ!

 

DFP2

 

 

Ένας Διαγόρας Αιγάλεω… από τα παλιά, παίζοντας με ψυχή, αλλά και πρωτίστως με ποιότητα στο παιχνίδι του, νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, την Άμιλλα Περιστερίου με 3-2 και προκρίθηκε στην γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Την περασμένη εβδομάδα ο σύλλογος της πόλης μας στο τοπικό ντέρμπι και στο πλαίσιο της α΄ φάσης είχε επικρατήσει επί του συμπολίτη Θεμιστοκλή με 1-0 (το γκολ ο Βιδάκης). Στον αγώνα με την Άμιλλα Περιστερίου, ένας αγώνας τον οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος και ευχαριστήθηκε από το θέαμα, οι παίκτες του Τάσου Χατζή, έδειξαν ότι φέτος, εκτός από την μαχητικότητα και την προσπάθεια, προτάσσουν και την ποιότητα.
Στο 35΄ ο Τζαβάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-0 και στο 40΄ ο Ζέρβας έπειτα από καραμπόλα ισοφάρισε (1-1). Στο 55΄ ο Βιδάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα (2-1) στον Διαγόρα Αιγάλεω, αλλά στο 58΄ ο Ζέρβας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ισοφάρισε (2-2). Ο Παπαχρήστου στο 69΄ πέτυχε για τον Διαγόρα το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του Ρούσσου, που είχε για βοηθούς τους Γουρέλη και Καπίρη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στουραϊτης, Γονιδάκης Μ., Μαρτίνος Αλ. (90΄ Λαμπιτσάκης), Μηλιώνης, Παπαγεωργίου Κ., Γεωργούλης, Καραλάκος (46΄ Σταυράτης), Μαργαριτόπουλος (75΄ Ντερβίσι), Παπαχρήστου (85΄ Καρκατσούλης), Τζαβάρας, Βιδάκης.
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κωστάκης, Δήμου (88΄ Καλύκας Π.), Λαμπράκος Β., Ασημακόπουλος, Τσαγιάννης, Βλάχος (83΄ Αποστολόπουλος), Κοκκώνης (39΄ Καπίρης), Καλύκας Κ., Ζέρβας, Λαμπράκος Χ. (39΄ Κατσαμάς), Χάλαρης.

 

 Κεντρική φώτο, όπως παρατάχθηκε ο Διαγόρας Αιγάλεω στον αγώνα της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ με τον Θεμιστοκλή.

 

 

KALP