… ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΣΟ ΜΕ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

STOUD

 

 

Εντυπωσιάζει ο Διαγόρας Αιγάλεω, ο οποίος μετά την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού Βαγγέλη Παπαχρήστου – γράψαμε σχετικά πριν από λίγες μέρες – προχώρησε σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργύρη Στουραϊτη, μια προσθήκη, που ισχυροποιεί κάτω από τα γκολπόστ τον σύλλογο ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2018-2019. Ο Στουραϊτης, τερματοφύλακας με αξιοσημείωτη πορεία και παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, έρχεται για να δώσει εγγύηση, ποιότητα, αλλά και δυναμική στον Διαγόρα Αιγάλεω, που μπαίνει με διαφορετικό αέρα στο πρωτάθλημα.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Στουραϊτης, είχε σημαντική παρουσία με τον Αχαρναϊκό στην Γ΄ Εθνική για αρκετά χρόνια, ενώ έχει περάσει ακόμη από Δόξα Αγίας Άννας, Άρη Πετρούπολης, ΑΟ Περιστερίου. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά του, την σεζόν 2012-2013 είχε με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, ενώ στο α΄ μισό της περιόδου 2013-2014, με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, έπαιξε σε 5 ματς. Στο β΄ μισό της σεζόν αγωνίστηκε 12 φορές με την φανέλα του Ήφαιστου Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Την επόμενη χρονιά (2014-2015) αγωνίστηκε σε 30 ματς της Α΄ Αθήνας με τον Ολ. Λιοσίων, ενώ στο α΄ μισό της χρονιάς 2015-2016 έπαιξε σε 16 ματς της Α΄ ΕΠΣΑ με τους «ερυθρόλευκους» του Ιλίου. Στο β΄ μισό της ίδιας χρονιάς έπαιξε σε 9 αγώνες της Β΄ ΕΠΣΑ με την Άμιλλα Περιστερίου. Την περίοδο 2016-2017 ο Στουραϊτης έπαιξε σε 25 αγώνες της Α΄ κατηγορίας της Αθήνας ως παίκτης του Ήφαιστου Περιστερίου. Την σεζόν που πέρασε (2017-2018), ο υψηλόσωμος πορτιέρο έπαιξε σε 8 ματς της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με τον Νικολακάκη, ενώ στο β΄ μισό υπερασπίστηκε για 4 φορές την εστία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Στουραϊτης είναι η 2η μεταγραφή της ομάδας, καθώς έχει αποκτηθεί ήδη ο επιθετικός Βαγγέλης Παπαχρήστου.
Να σημειώσουμε ακόμη, ότι αντίθετα με τους παραπάνω, ο Διαγόρας Αιγάλεω έχει αποδεσμεύσει τους Σγαντσό, Μανίκα, Δερβίση, Γκιωνάκη, ενώ έχουν ανανεώσει οι Βιδάκης και Κοτζαμανίδης.
(Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Αργύρης Στουραϊτης με τον Ταμία του Διαγόρα Αιγάλεω κ. Γιάννη Γονίδη).

 

 

KALP