… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΩΤΟ)!

 

DDARX

 

 

Την τελευταία συνάντηση και την… πρώτη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του συλλόγου. Εκεί είχαν συνάντηση όλοι οι παίκτες από το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, όπου άκουσαν τις τελευταίες οδηγίες που αφορούσαν την έναρξη της καινούργιας σεζόν, που θα ξεκινήσει και επίσημα με την πρώτη μέρα της προετοιμασίας να έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου 2018.
Στους παίκτες μίλησε ο προπονητής κ. Τάσος Χατζής, ο Γενικός Αρχηγός κ. Ιάκωβος Γονιδάκης, ο Ταμίας κ. Γιάννης Γονίδης, ενώ το παρών έδωσαν ακόμη, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παπαμακάριος και ο γυμναστής κ. Παναγιώτης Τσαγκαράτος.
Χατζής και Γονιδάκης, σε καθαρά ποδοσφαιρικό τόνο, επεσήμαναν στους παίκτες του σωματείου όλα τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν στο σωματείο την σεζόν 2018-2019, ενώ ακολούθως τους έδωσαν τις ευχές τους για καλές διακοπές και ξεκούραση. Βέβαια η βραδιά ολοκληρώθηκε σε οικογενειακό κλίμα με κατανάλωση… πίτσας και αναψυκτικών.
Αυτή την εβδομάδα ο Διαγόρας Αιγάλεω θα ανακοινώσει τις ανανεώσεις συνεργασίας, τις αποδεσμεύσεις, όπως και τις πρώτες μεταγραφές.

 

CLANM

 

DD1

 

 

DD2

 

DD3

 

DD4

 

DD5

 

papaOK1 sind

papaOK2

 

 

DD6

 

DD7

 

DD8

 

DD9

 

DD10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, Γιάννης Γονίδης και Γιώργος Παπαμακάριος

 

RMAK