ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΜΗΝΕΣ Ο ΒΙΔΑΚΗΣ

 

VIDA18

 

 

Μια εσωτερική επιστροφή στις τάξεις του Διαγόρα Αιγάλεω, αποτελεί μια ακόμη σπουδαία «μεταγραφή» για την ποδοσφαιρική ομάδα του αιγαλιώτικου σωματείου, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την περίοδο 2017-2018.
Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια (22 μήνες για την ακρίβεια) ο Γιάννης Βιδάκης (φώτο) επέστρεψε στην ενεργό δράση και ήδη λαμβάνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και της υποχρεώσεις του συλλόγου.
Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός, που έχει έρθει στον Διαγόρα Αιγάλεω το καλοκαίρι του 2014, έπαιξε για τελευταία φορά με την ομάδα στις 29 Νοεμβρίου 2015 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χαλκηδονικό. Ο Βιδάκης υπέστη ρήξη χιαστών, χρειάστηκε να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην πλήρη αποκατάσταση του (μάλιστα ήταν άτυχος, καθώς την ίδια ζημιά είχε υποστεί και σε ηλικία 16 ετών όταν έπαιζε σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του στο Ηράκλειο Κρήτης – ΑΟ Πετροκεφαλίου / Β΄ ΕΠΣΗ), ενώ παράλληλα ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένες οι επαγγελματικές του ασχολίες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 22 μήνες.
Ο κρητικός επιθετικός την πρώτη του σεζόν (2014-2015) είχε 25 συμμετοχές και 7 γκολ με τον Διαγόρα Αιγάλεω, ενώ την σεζόν 2015-2016 έπαιξε σε 6 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ.
Μάλιστα σχετικά με το γεγονός ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου κ. Ιάκωβος Γονιδάκης τόνισε: «Είναι ένα από τα καλά και ευχάριστα νέα για την ομάδα μας. Ο Γιάννης Βιδάκης, πέρα από ένας καλός ποδοσφαιριστής, είναι και ένας εξαίρετος χαρακτήρας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην ζωή του».
Σίγουρα η επιστροφή του Βιδάκη ισχυροποιεί περαιτέρω την ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω, μια επιστροφή η οποία χαροποίησε τον προπονητή του Τάσο Χατζή, καθώς ο εν λόγω τεχνικός θα έχει ένα παραπάνω όπλο στην… «φαρέτρα» του. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο σύλλογος όσο αφορά τις μεταγραφές έχει αποκτήσει τον Δημήτρη Γκιωνάκη από την Ιεράπολη, τον Βασίλη Μπίρη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Μάνο Γονιδάκη από την Ιεράπολη.