Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ!

arxdgt

 

 

Δεν πάμε και πολύ πίσω στο… σεντούκι των αναμνήσεων, αλλά στην σχετική, κοντινή, σεζόν του 2007-2008, πριν 14 χρονάκια δηλαδή, και ανασύρουμε φωτογραφία του Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος εκείνη την σεζόν είχε κερδίσει την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Προπονητής την ομάδας ήταν ο Γιάννης Αναγνώστου, ενώ αρχηγός της ο Θοδωρής Ταλούμης, προς την δύση της καριέρας του. Σημειώνουμε την παρουσία του Θοδωρή Ταλούμη, ο οποίος είχε αξιοπρόσεκτη και σπουδαία πορεία σε ιστορικές ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως, μεταξύ άλλων, ο Αχαρναϊκός, ο Ατρόμητος Περιστερίου, ο μέγιστος Παναρκαδικός, ο Πανελευσινιακός, το Χαϊδάρι, κ.α.

Ακολουθεί η φωτογραφία της ομάδας του Διαγόρα Αιγάλεω με όλα τα ονόματα, όπως επίσης και άλλη φώτο από το FB του, Αρκάδα την καταγωγή, Θοδωρή Ταλούμη, ο οποίος κατά την ανάρτηση της (το 2020 εν μέσω πανδημίας) είχε και τον σχολιασμό, που σας παραθέτουμε.

 

dgtmess

 

 

taloum1mess

"…Το 2008 σε ηλικία 37 ετών αγωνίστηκα στον Διάγορα Αιγάλεω… έχοντας στις τάξεις της πολλούς νεαρούς και πολύ ταλαντούχους παίκτες. Έκανα πολλούς φίλους και θα πρέπει να σταθώ στην περίπτωση του γενικού αρχηγού του Ευρυπίδη Ισούκη, που ήταν και η ψυχή της ομάδας…», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ταλούμης.

 

 

taloumokk

 

 

 

GONXYLO