ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΙΑ!

ARXDIAGG

 

 

Ιστορικές αλλαγές για τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος τη νέα σεζόν 2022-2023, εκτός του ότι θα εμφανιστεί, σίγουρα αγωνιστικά ανανεωμένος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, θα έχει πλέον νέα καταστατική μορφή.

Η ομάδα της πόλης μας από τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2021 και καθώς «έτρεχαν» οι αλλαγές στον χώρο του αθλητισμού με το περίφημο Μητρώο της ΓΓΑ, κτλ., προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται, μπήκε σε αυτή την «γραφειοκρατική» διαδικασία, και έχοντας εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, καταθέσει τα απαιτούμενα νέα έγγραφα, πρόλαβε την ενσωμάτωση του στο νέο αθλητικό «χάρτη», που έχει, για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2022.

Τους προηγούμενους μήνες λοιπόν, συντάχθηκε και εγκρίθηκε εξ’ ολοκλήρου νέο σύγχρονο καταστατικό, όπου μετά από 55 χρόνια – ο σύλλογος είχε ιδρυθεί το 1967 – άλλαξε η ονομασία και το έμβλημα, και από «Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω», πλέον υφίσταται η ονομασία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω» με έτος ίδρυσης το 2021 και επίσης με νέο έμβλημα.

Σε αυτό το νέο εγχείρημα, όχι μόνο από τεχνικής - προπονητικής πλευράς, αλλά, επίσης, σε επίπεδο διοικητικής ανασύνταξης και μέριμνας, καίριο ρόλο έχουν, δύο νέοι και δραστήριοι άνθρωποι του ερασιτεχνικού αθηναϊκού ποδοσφαίρου, οι Στέλιος Γιάκας (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Νίκος Νταλαμπίρας (δεξιά στην κεντρική φώτο).

Με όραμα, σχέδιο και πλάνο, οι Στέλιος Γιάκας, Νίκος Νταλαμπίρας, οδηγούν πλέον στη νέα εποχή τον σύγχρονο «Διαγόρα Αιγάλεω» (ονομασία κατά συντόμευση), όπου έχοντας ως παρακαταθήκη το παρελθόν της 55ετίας και σεβόμενοι τις ρίζες του σωματείου, φιλοδοξούν να του δώσουν την ώθηση, που χρειάζεται, προκειμένου να κάνει σταθερά βήματα προς το μέλλον.

Ο Στέλιος Γιάκας, είχε ξεκινήσει την συνεργασία του με τον Διαγόρα Αιγάλεω πριν από 5 χρόνια (μπαίνει αισίως στον 6ο χρόνο παρουσίας του), όπου ανέλαβε αρχικά την αναδιοργάνωση των ακαδημιών του συλλόγου και μετέπειτα το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή για όλα τα τμήματα (ανδρικό και υποδομές), ενώ το περασμένο καλοκαίρι, του 2021, δίπλα του βρέθηκε και ο Νίκος Νταλαμπίρας, οπότε από κοινού άρχισαν το «χτίσιμο» της νέας εποχής με τις ριζικές αλλαγές, που απαιτούνταν.

Η αλλαγή στο καταστατικό, την ονομασία και το έμβλημα, είναι η αρχή για αυτό το νέο ξεκίνημα, και άρα από εδώ και στο εξής, θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα, προς υλοποίηση του πλάνου για την μετεξέλιξη του… καινούργιου, Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου ΔΙΑΓΟΡΑ Δρυοπιδέων ΑΙΓΑΛΕΩ 2021!

 

 

NEWKALLM

 

 

 

NEWSIM

 

 

 

 

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΚΑΣ

 

GIAK2

 

Ο Στέλιος Γιάκας είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με μεταπτυχιακό στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος Διπλώματος UEFA B, personal trainer, όπως επίσης και Πτυχιούχος (διαπιστευμένος) σε Ναυαγοσωστική και Πρώτες Βοήθειες. Ως ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει από τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Φωστήρα, ΠΑΕ Θράκη, Άγιαξ Ταύρου, Κανάρη Χίου, Ολ. Λιοσίων και Ερμή Κορυδαλλού.

Όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι, διετέλεσε γυμναστής φυσικής κατάστασης στον Ήφαιστο Περιστερίου (Α΄ ΕΠΣΑ και Δ΄ Εθνική), στον Χαραυγιακό, ενώ αμιγώς ως προπονητής ακαδημιών είναι τα τελευταία 7,5 χρόνια, συνεργαζόμενος με τον Άγιαξ Ταύρου και τελευταία, αποκλειστικά στον Διαγόρα Αιγάλεω.

 

 

GONXYLO

 

 

 

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ

 

 

GD23

 

Ο Νίκος Νταλαμπίρας είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμοὐ (ειδικότητα Προπονητικής – Ποδοσφαίριση) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή).

Άρχισε την επίσημη αθλητική ενασχόληση του, κατά την παραμονή του στην Θράκη, ως Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Νέου Δουκάτου, ενώ παράλληλα ανέλαβε και ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης / Βοηθός Προπονητή στον ΑΠΣ Δουκάτου (Α΄ Θράκης).

Ως Υπεύθυνος Αθλητισμού στον Δήμο Νέου Δουκάτου από το 2007 έως το 2009, ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με την οργάνωση και στελέχωση ακαδημιών και αθλητικής ομάδας σε μια περιοχή με κυρίαρχο το μειονοτικό στοιχείο, με πρωταρχικό σκοπό την ενασχόληση με τον αθλητισμό των νέων παιδιών της ακριτικής περιοχής.

Με την επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη της Αττικής, την περίοδο 2010-2012, ο Καρδιτσιώτης την καταγωγή, Νίκος Νταλαμπίρας, διετέλεσε Προπονητής και Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής στον ΓΣ Ειρήνης Πετρούπολης, ενώ το χρονικό διάστημα 2012-2014 ήταν Γυμναστής στο ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου και παράλληλα προπονητής στο τμήμα Νέων του σωματείου.

Ακολουθεί, η ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ιστορικό Άγιο Δημήτριο, τον Χαραυγιακό, και το Κερατσίνι, ενώ ένα διάστημα είχε περάσει και από τον Διαγόρα Αιγάλεω.

Την σεζόν 2017-2018 διατελεί προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ΑΟ Αιγάλεω, ενώ συνεχίζει την διαδρομή του σε Πανασπροπυργιακό και Αχαρναϊκό.

Το 2018, ανέλαβε την Αθλητική και Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (έως το καλοκαίρι του 2021), ενώ επίσης από το 2018, είναι Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας SUBBUTEO και Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδας με έδρα την Αττική.

Ακόμη είναι μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ.

 

 

NEWKALLM