«Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ» ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ & ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Το παντοπωλείο «Αμάλθεια» (Ιερά Οδός 303, Αιγάλεω), έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και το γιόρτασε με μια όμορφη βραδιά που περιείχε άφθονη τσικουδιά, Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα, Κρητική μουσική και χορούς από την μεγαλόνησο.

Στο παραδοσιακό παντοπωλείο της γειτονιάς, θα βρείτε όλα τα καλούδια της ευλογημένης Κρητικής γης… και όχι μόνο!!! Εκλεκτά και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα, τσικουδιά, κρασί, άφθονα και φρέσκα οπωρολαχανικά είναι ορισμένα μόνο από αυτά που μπορείτε να αναζητήσετε στην "Αμάλθεια" και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και με χαμόγελο από την γλυκιά ιδιοκτήτρια, Χριστίνη Μπενιουδάκη.

Το λαμπερό event του καταστήματος που μας βοήθησε να εφοδιαστούμε με παξιμαδάκια Κρητικά, ελίτσες και βραστερά όσπρια, "αναστάτωσε" ευχάριστα την πόλη μας και μας θύμησε ότι είναι χρέος μας -ως καταναλωτές- να στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας.

Το βράδυ της εκδήλωσης έδωσε το "παρών", μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της πόλης, Δημ. Μπίρμπας, ο δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω Δημ. Μπέσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω Ανδρ. Κλεισαρχάκης, ο πρόεδρος της ΕΒΕ Αιγάλεω Ηλ. Μάνδρος, ο πρόεδρος του Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω Γ. Περράκης και πλήθος κόσμου.

«Αμάλθεια»: Ιερά Οδός 303, Αιγάλεω