Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ

ΤΟΥ ΡΑΚΑΔΙΚΟΥ “ΡΕΘΕΜΝΟΣ”

 

ARXPROTTAVL

 

 

Ο πολύπειρος παίκτης Στέλιος Καπετανάκης, αργά το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023, ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της 6ης μεγάλης, ετήσιας, διοργάνωσης – πρωτάθλημα τάβλι, στο καφέ – Ρακάδικο “ΡΕΘΕΜΝΟΣ” του Μάρκου Θεοδωράκη στην Αγία Βαρβάρα, καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό με 2-1 τον Νίκο Μαραγκουδάκη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Πρωτάθλημα – Τάβλι, θεσμός του διοργανωτή Μάρκου Θεοδωράκη στο καφέ – ρακάδικο “ΡΕΘΕΜΝΟΣ”, έχει ξεκινήσει το 2016, και έλαβε χώρα κάθε σεζόν, εκτός από την χρονική περίοδο της πανδημίας.

… Ρεπετισιόν όπως… λέν οι παίκτες, σε αυτόν τον τελικό του 2023, καθώς αυτό το ζευγάρι είδε ξαναπαίξει στον τελικό και στο 2ο τουρνουά τάβλι, στις 6 Φεβρουαρίου 2017 (πριν 6 χρόνια), όπου και τότε ο Στέλιος Καπετανάκης σε ματς θρίλερ, είχε επικρατήσει με ανατροπή, 7-6, επί του Νίκου Μαραγκουδάκη.

Ο τελικός έγινε παρουσία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρου Μίχου, ο οποίος επέδωσε το βαρύτιμο κύπελλο στον νικητή.

Να σημειώσουμε ότι Πρόεδρος της φετινής Επιτροπής διοργάνωσης, διετέλεσε ο κ. Αλέκος Καρδαράς, ενώ διαιτητής του τελικού ήταν ο επιχειρηματίας κ. Γρηγόρης Καίσαρης (Ουζερί “Ο Νίκος”).

Σε λίγα 24ωρα θα παραθέσουμε και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελικό.

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά, ο νικητής, Στέλιος Καπετανάκης, δεξιά ο φιναλίστ Νίκος Μαραγκουδάκης, έχοντας εν μέσω τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρο Μίχο, που έκανε την απονομή στον 6ο τελικό του Πρωταθλήματος – Θεσμού Τάβλι στο Καφέ – Ρακάδικο “ΡΕΘΕΜΝΟΣ” του Μάρκου Θεοδωράκη.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 2017
MARXa

 

 

RETHE