ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

MAURBAIR

 

 

 

Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ ΔΑΣΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2019-2020, είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Από την ομάδα αποχώρησε ο προπονητής Δημήτρης Μαυρίκος (δεξιά στην κεντρική φώτο) και την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας αργά το βράδυ της Πέμπτης (χθες) στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», έκανε ο νέος τεχνικός του σωματείου Γιάννης Μπαϊρακταρίδης (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Ο Δημήτρης Μαυρίκος, το προηγούμενο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 κοουτσάρισε την ομάδα στο εκτός έδρας ματς του Δάσους με τον Φωστήρα Καισαριανής στη Νήαρ Ηστ (το Δάσος αποκλείστηκε στα πέναλτι με 5-4 / κ.δ. και παρ. 0-0), στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, και οι πρώτες πληροφορίες για αποχώρηση του από την ομάδα έγιναν γνωστές την Τετάρτη το μεσημέρι, καθώς η εξέλιξη αυτή είχε γίνει γνωστή στους παίκτες.

Ο Δημήτρης Μαυρίκος, αποχώρησε έπειτα από δύο (2) χρόνια στην ομάδα, καθώς είχε αναλάβει το Δάσος Χαϊδαρίου το καλοκαίρι του 2017, διαδεχόμενος τον Σωτήρη Θεοδώρου (είχε καθίσει στον πάγκο την σεζόν 2016-2017).

Πριν δύο μήνες περίπου είχε γίνει γνωστή η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Δάσους Χαϊδαρίου και Μαυρίκου, για 3η σερί σεζόν, αλλά τελικά ο Δημήτρης Μαυρίκος κάθισε μόνο στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για το κύπελλο.

Σε αυτές τις δύο (2) σεζόν (2017-2018 και 2018-2019) στην Γ΄ ΕΠΣΑ με τον Δημήτρη Μαυρίκο στον πάγκο του, το Δάσος Χαϊδαρίου κατέγραψε 15 νίκες, 3 ισοπαλίες, 30 ήττες.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο Γιάννης Μπαϊρακταρίδης, είναι πολύ γνωστός, ποδοσφαιρικά στην πόλη μας, της οποίας είναι γέννημα – θρέμμα.

Ποδοσφαιρικά, ο Γιάννης Μπαϊρακταρίδης, που είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) και κάτοχος διπλώματος UEFA B, την δεκαετία του 80 έπαιξε μπάλα σε ΑΟ Χαϊδαρίου, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ ακολούθως συνέχισε εκτός Αττικής την διαδρομή του.

Τα τελευταία τρία (3) έτη, διετέλεσε προπονητής στο τμήμα Κ18, σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου μάλιστα και με τις δύο ομάδες, έφτασε μέχρι την φάση των καλύτερων 8 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, ενώ σε επίπεδο ακαδημιών έχει συνεργαστεί ακόμη με Άγιο Ιερόθεο, Αμπελακιακό και Αία Σαλαμίνας.

Ως προπονητής σε ανδρικά τμήματα έχει εργαστεί σε ΑΟ Κάστρο Γερακίου Λακωνίας, ΑΕ Περιστερίου – Φιλισίου Λακωνίας, ΑΟ Ύδρας και Σαλαμινομάχους.

 

 

 

MAURIKOMAD

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Η τελευταία επίσημη φωτογραφία με τον Δημήτρη Μαυρίκο (όρθιος / πρώτος από αριστερά) για το Δάσος Χαϊδαρίου, το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, λίγο πριν την συνάντηση με τον Φωστήρα Καισαριανής για την α΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

 

 

 

RMAK