ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΛΑΔΑΣ

 

DALARX

 

 

Στις επάλξεις της ΑΕ Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου και στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ επανήλθε μετά από 5 χρόνια ο Παναγιώτης Λαδάς, ένας παίκτης γέννημα – θρέμμα της ομάδας, αλλά και της γειτονιάς του Δάσους Χαϊδαρίου. Όλη η οικογένεια του, όπως ο πατέρας του Δημήτρης Λαδάς, αλλά και ο αδελφός του Γιάννης (ανήκει στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εδώ και 2 χρόνια), έχουν παίξει στην αγαπημένη τους ομάδα. Ο Παναγιώτης Λαδάς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα είχε το δελτίο του στην ομάδα. Έτσι, πριν λίγο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (17 Φεβρουαρίου 2019) και στον εκτός έδρας αγώνα με τα Ταταύλα, όπου το Δάσος ηττήθηκε δύσκολα με 2-1, ο Λαδάς χρησιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα από τον προπονητή του Δημήτρη Μαυρίκο και κατέγραψε την πρώτη επίσημη συμμετοχή του έπειτα από 5 χρόνια, καθώς η προηγούμενη έχει καταγραφεί την σεζόν 2013-2014 και συγκεκριμένα στην εντός έδρας ήττα (0-1) του Δάσους με τον Ορφέα Αιγάλεω, στις 18 Ιανουαρίου 2014.
Στον πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Αθήνας, η ομάδα της πόλης μας έπειτα από 18 αγώνες είναι στην 12η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 13 ήττες και σύνολο τερμάτων 15-47.

 

 

DAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το Δάσος Χαϊδαρίου την σεζόν 2013-2014. Ο Παναγιώτης Λαδάς στην κάτω σειρά, δεύτερος από αριστερά, ενώ στην πάνω σειρά, δεύτερος από δεξιά, ο αδελφός του Γιάννης Λαδάς, που ανήκει εδώ και 2 χρόνια στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

 

YESSNEW