ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ!

 

 

 

Σπουδαία εμπειρία για την ποδοσφαιρική ομάδα Νέων του Δάσους Χαϊδαρίου, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ρόδο και λαμβάνει μέρος στο 3ο Διεθνές Cup Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που διοργανώνει “Η Ακαδημία των Ιπποτών Παλιάς Πόλης Ρόδου” και τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ), της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και άλλων σημαντικών τοπικών φορέων.
Το συγκεκριμένο τουρνουά θεωρείται από τα πιο σπουδαία στην ελληνική επικράτεια και το Δάσος Χαϊδαρίου έχει αντιπάλους αντίστοιχες ομάδες των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της τουρκικής Μπεσικτάς, της Ρόδου, του Διαγόρα Ρόδου, του ΠΑΟΚ, του Ανταγόρα Κω, κτλ.
Αρχηγός αποστολής της ομάδας του Δάσους είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών του σωματείου κ. Δημήτρης Νταής, ενώ παράλληλα την ομάδα συνοδεύουν ο προπονητής κ. Παναγιώτης Παπαζωγονόπουλος, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Δρογγίτης, βετεράνος πορτιέρο του Παναθηναϊκού, του Πανελευσινιακού, της Ρόδου και της ΕΑΡ.

 

DAIS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΗΣ


Στην αποστολή των Νέων του Δάσους συμμετέχουν οι εξής: Βασίλης Δρογγίτης, Νίκος Παρασκευής, Δημήτρης Πιοτογιαννάκης, Αλέξανδρος Λίνας, Φώτης Βουρλιώτης, Δήμος Κυρκόπουλος, Γιώργος Κρίτσαλης, Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, Μίλτος Μαυρόπουλος, Θεόδωρος Παπαζωγονόπουλος, Αριστοτέλης Μαγδαληνός, Στέφανος Σαφράς, Αχιλλέας Μπαντάς, Χρήστος Δαρδανός, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Μανώλης Γιαννακάκης.
«Τα τμήματα όλων των ακαδημιών του Δάσους Χαϊδαρίου δουλεύουν υποδειγματικά και δεν είναι τυχαία η παρουσία μας σε αυτό διεθνές τουρνουά. Άλλωστε δεν είναι και τυχαίο που και το ανδρικό μας τμήμα απαρτίζεται σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό από παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας», μας τόνισε ο πρόεδρος του Δάσους κ. Γιώργος Σαφράς.

 

SAFR

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΦΡΑΣ


Σε αυτό το συγκεκριμένο τουρνουά, που διεξάγεται σε πέντε γήπεδα εντός και εκτός της πόλης της Ρόδου, με σύστημα ομίλων ανά τμήματα ακαδημιών (νέοι, έφηβοι, παίδες, κτλ.), υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τα νέα ταλέντα από έλληνες και ξένους σκάουτερ. Πιο συγκεκριμένα το τουρνουά παρακολουθούν οι: ΑndreaValdinoci (για 25 χρόνια σκάουτερ της Μίλαν, σήμερα εξωτερικός συνεργάτης της ίδιας ομάδας και της Μπαρτσελόνα), Alessandro Pizzoli (Μάνατζερ ισπανικών ομάδων, κυρίως της Σεβίλλης και της Βαλένθια), Fulvio Catellani (Μάνατζερ ιταλικών ομάδων, γιος του παλιού άσου της Ίντερ και της Εθνικής Ιταλίας Sauro Catellani), Riccardo Guffanti (σκάουτερ της επαγγελματικής ομάδας της Ουντινέζε), καθώς και ο μάνατζερ Παναγιώτης Δουμουτζόγλου.