ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΟ 2016 ΤΟ ΔΑΣΟΣ

 

 

 

Την αήττητη πορεία του μέσα στο 2016 διεύρυνε το Δάσος, το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με την Δάφνη Αθηνών στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.
Η ομάδα της πόλης μας το 2016 στα τρία ως τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει, έχει να επιδείξει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Γεγονός, το οποίο έχει εδραιώσει το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου στην όγδοη θέση με 22 πόντους και με απολογισμό 6 νικών, 4 ισοπαλιών και 5 ηττών. Παράλληλα, η ομάδα της πόλης μας έχει να επιδείξει συντελεστή τερμάτων 26-32.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Δάφνη άνοιξε το σκορ στο 9’ εκμεταλλευόμενη στιγμιαία αδράνεια στην καρδιά της άμυνας του Δάσους. Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου αντέδρασε, ανέβασε τη απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση στο 60’ με κεφαλιά του Σακαρτζή, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Το Δάσος«άγγιξε» την ολική ανατροπή στο 88’ όταν ο Σαφράς αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ.
ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καμακάρης, Κοντοπύργιας, Παπαναστάσης Δ., Λέζος, Κωστάκος (74’ Σαφράς), Παπαναστάσης Κ., Κρυστάλλης, Μπόσγας (63’ Δήμας), Γωγιός, Αποστολάκης, Σακαρτζής.