ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

 

 

 

Την χαρά της νίκης μετά από διάστημα τριών ακριβώς μηνών γεύτηκε το Δάσος Χαϊδαρίου επικρατώντας στην έδρα του δίκαια με 2-1 της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στην ομάδα της πόλης μας να βρεθεί στην όγδοη θέση του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 21 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 25-31. Αξίζει να τονιστεί, ότι η συγκεκριμένη νίκη ήταν η έκτη φετινή, με την ομάδα του Δάσους να έχει να επιδείξει επίσης τρεις ισοπαλίες και 5 ήττες. Τελευταία νίκη πριν τρεις μήνες (15 Οκτωβρίου – 7η αγωνιστική) για το Δάσος, η επικράτηση επί του Βύρωνα με 2-1.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το Δάσος Χαϊδαρίου μπήκε με σαφώς επιθετικούς προσανατολισμούς επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα του έδινε από νωρίς σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Η υπεροχή της ομάδας της πόλης μας απέφερε καρπούς στο 39’ (1-0) με κεφαλιά του 19χρονου Φώτη Σακαρτζή (κεντρική φωτό). Το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου έθεσε τις βάσεις της σπουδαίας του επιτυχίας στο 62΄ με άπιαστη κεφαλιά του Χαλιλάι (2-0). Μάλιστα ο 22χρονος επιθετικός του Δάσους έφτασε αισίως τα 10 του φετινά τέρματα, γεγονός το οποίο του έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 92’ (2-1), ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 58’ και στο 80’.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΧΑΛΙΛΑΪ ΜΕ 10 ΓΚΟΛ


ΔΑΣΟΣ ΧΑΊΔΑΡΙΟΥ: Καμακάρης, Κοντοπύργιας, Παπαναστασίου Δ., Λέζο, Κωστάκος, Παπαναστασίου Κ., Κρυστάλλης, Μπόσγας (72’ Μπαντάς), Χαλιλάι (82’ Σαφράς), Αποστολάκης (63’ Γωγιός), Σακαρτζής.