ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Toν παλιό καλό του εαυτό θυμήθηκε το νεανικό Δάσος Χαϊδαρίου κόντρα στην Κηπούπολη και παρότι ήρθε ισόπαλο 2-2 εντός έδρας, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η ομάδα της πόλης μας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, Κηπούπολη.

Το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου αποδίδοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πολύ κοντά σε έναν θρίαμβο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε, αλλά η έλλειψη εμπειρίας, σε συνδυασμό με κάποιες ολιγωρίες στην επανάληψη, οδήγησαν στο τελικό 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν το Δάσος Χαϊδαρίου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο σε παθητικό ρόλο και το σκορ έφτασε μόνο στα επίπεδα του 2-0, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί και δεν δέχθηκαν παραπάνω τέρματα!

Αρχικά στο 13’ η κοντινή κεφαλιά του Λέζο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ το Δάσος Χαίδαρίου άνοιξε το σκορ στο 34’ όταν ο Χαλιλάι έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0!
Το γρήγορο γκολ απογείωσε στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης της ομάδας του Γιώργου Κιούρκου και έτσι στο 39’ ο Αποστολάκης με σουτ ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο η έλλειψη εμπειρίας των παικτών του Δάσους, επέφερε κάποιες ολιγωρίες, που επέτρεψε στην Κηπούπολη να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 με γκολ στο 48’ και στο 77’.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Καμακόρης, Κοντοπίργιας, Παπαναστάσης Δ., Λέζο, Κωστάκος, Παπαναστάσης Κ., Κρύσταλλης, Μπόζγας (52’ Σακαρτζής), Χαλιλάι, Αποστολάκης (85’ Καρανικόλας), Μαράκος (52’ Δήμας).