Η ΕΛΛΗ ΣΟΥΛΗ ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ (15 ΦΩΤΟ)

ARXLEMAOX

 

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε στην Ηλιούπολη (γήπεδο Β΄) την Διάνα με 1-0 και έπιασε κορυφή στην βαθμολογία, εξέλιξη που τον έχρισε, άτυπα, ακριβώς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, Πρωταθλητή Χειμώνα.

Ντελίριο χαράς και ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας, όπως και των φιλάθλων, καθώς μπορεί ο ΑΟΧ του Γιάννη Χλωρού, να μην ξεκίνησε καλά και να είχε ατυχή αποτελέσματα τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές, αλλά από τότε πήρε μπρος η… μηχανή, φτάνοντας στην σημερινή Κυριακή, όπου το ιστορικό Χαϊδάρι, πήρε κεφάλι στην βαθμολογία.

Αμέσως μετά την σημερινή νίκη, η γνωστή επιχειρηματίας της πόλης μας κ. Έλλη Σούλη, ιδιοκτήτρια του κορυφαίου μεζεδοπωλείου LEMONAKI, και σύζυγος του ισχυρού παράγοντα της ομάδας κ. Τάκη Σπίνουλα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, όπου τον συνεχάρη για την επιτυχία και προσκάλεσε όλη το ποδοσφαιρικό τμήμα, παραθέτοντας δεξίωση σε τεχνικό τιμ, παίκτες και παράγοντες του σωματείου, λίγο μετά την λήξη της συνάντησης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τάκης Σπίνουλας, πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ και διαχρονικό μέλος του ΔΣ, επεσήμανε: «Νομίζω ότι αποτελεί μια δικαίωση για όλους μας, η κατάληψη της κορυφής από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, μια επιτυχία που ανήκει ολοκληρωτικά στους αληθινούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες και τους προπονητές μας. Εμείς οι παράγοντες τους έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη από το ξεκίνημα της σεζόν, και δεν αποτελεί έκπληξη η εξέλιξη με την αναρρίχηση μας στην 1η θέση. Βέβαια το δύσκολο δεν είναι να πιάνεις κορυφή, αλλά να παραμένεις σε αυτήν, δείχνοντας διάρκεια στην προσπάθεια σου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε, καθώς αυτό το αγωνιστικό σύνολο, είναι δεμένο, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μου θυμίζει την φουρνιά που επί θητείας μου στην Προεδρία το 2014 είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου της ΕΠΟ για την Γ΄ Εθνική. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την μέχρι τώρα προσπάθεια τους, και έχουμε πλέον την αίσθηση ότι θα συνεχίσουν έτσι δυνατά και αθλητικά.

Τέλος, εκ μέρους του ΔΣ να ευχαριστήσω την Έλλη Σούλη και την επιχείρηση της LEMONAKI, που συμπαραστέκεται πάντα στις προσπάθειες του ΑΟΧ και είναι ένας αθόρυβος αρωγός μας».

 

 

LEMESS

 

 

 

VATHH1

 

 

 

PL1a

 

 

PL1

 

PL2

 

PL3

 

PL4

 

PL5

 

PL6

 

PL7

 

 

LN21

 

 

LEMESS

 

 

PL8

 

PL9

 

PL10

 

PL11

 

PL12

 

PL13

 

PL14

Στην φώτο, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΧ κ. Τάκης Σπίνουλας και η σύζυγος του, ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου LEMONAKI, κ. Έλλη Σούλη.

 

 

LN21

 

 

LEMESS