Ο ΤΑΚΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ

 

ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ (35 ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

ARXFSPIN

 

 

Τηρεί πάντα τις αγαπημένες του παραδόσεις ο γνωστός επιχειρηματίας, φίλος του αθλητισμού και πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου (νυν μέλος), κ. Τάκης Σπίνουλας, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021 – όπως κάνει εδώ και αρκετά χρόνια – τραπέζωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Αιγάλεω, στο φημισμένο κατάστημα εστίασης του, το μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι.

Ο Τάκης Σπίνουλας, περήφανος υποστηρικτής, εδώ και χρόνια, του τμήματος βόλεϊ, με χαρά υποδέχθηκε και δεξιώθηκε τα κορίτσια του Σίτι, τα οποία την σεζόν 2021-2022 θα πρωταγωνιστήσουν στην διοργάνωση της PRE LEAGUE.

Το βράδυ της Τρίτης στο εν λόγω κατάστημα, γευμάτιζε και ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος δοθείσης της ευκαιρίας, μίλησε με τα μέλη της αποστολής του τμήματος βόλεϊ, ευχόμενος κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά για το τμήμα βόλεϊ του Αιγάλεω, παραβρέθηκαν επίσης ο Β΄ Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω, Αποστόλης Μιχαλόπουλος και ο Χειρουργός – Ορθοπαιδικός, Γιώργος Κελάλης.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Τάκης Σπίνουλας και ο διοικητικός Επικεφαλής του τμήματος Βόλεϊ (και μέλος της ΕΟΠΕ), Παντελής Βλάχος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ!

 

 

DDOKARX

 

 

VS1

 

 

VS2

 

 

VS3

 

 

VS4

 

 

VS5

 

 

VS6

 

 

VS7

 

 

newmakdellem

 

 

VS8

 

 

VS9

 

 

VS10

 

 

VS11

 

 

VS12

 

 

VS13

 

 

VS14

 

 

DDOKARX

 

 

VS15

 

 

VS16

 

 

VS17

 

 

VS18

 

 

VS19

 

 

VS20

 

 

VS21

 

 

newmakdellem

 

 

VS22

 

 

VS23

 

 

VS24

 

 

VS25

 

 

VS26

 

 

VS27

 

 

VS28

 

 

DDOKARX