KIDS SWIMMING FESTIVAL

 

 ARXIKH

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε kids swimming festival το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω και το Τμήμα Αθλητισμού.
    Στη γιορτή συμμετείχαν οι τρείς κολυμβητικοί σύλλογοι που έχουν έδρα τον Δήμο μας, ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ , ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ’73, όπως και το κολυμβητικό τμήμα του Δήμου.
    Στην εκδήλωση που έγινε πρώτη φορά υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών (περίπου 300 που δε συμμετείχαν σε αγωνιστικά τμήματα) από όλες τις ομάδες με ηλικίες από 5 έως 17 ετών τα οποία δεν είχαν ανάλογη εμπειρία μέχρι τώρα.
    Έτσι, σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα αφού όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν νικητές, χωρίς να έχουν ως προτεραιότητα την νίκη, αλλά την συμμετοχή, το παιχνίδι και τον αθλητισμό.
Στόχος μας είναι η κολυμβητική γιορτή να γίνει θεσμός ώστε κάθε χρόνο να μοιράζουμε χαμόγελα στα παιδιά και στους γονείς τους.
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννα Χριστόγλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Νικητάκης και ο Δημοτρικός Σύμβουλος κ. Μπέσης Δημήτρης.
    Επίσης παρόντες ήταν ο Διευθυντής του 4ου Λυκείου Αιγάλεω κ Λαμπρόπουλος Γιώργος, το μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεωργοπάνου Βιργινία και εκπρόσωποι των κολυμβητικών συλλόγων.
    Να ευχαριστήσουμε την ομάδα των “Επίλεκτων Διασωστών” του Δήμου Αιγάλεω για την υγειονομική κάλυψη της γιορτής, τους γυμναστές του Αθλητικού Τμήματος, τους προπονητές των συλλόγων και τέλος τους εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της γιορτής.


Ραντεβού του χρόνου.

 

KIDS 01

 

 

KIDS 02

 

KIDS 03

 

KIDS 04

 

KIDS 05

 

KIDS 06

 

KIDS 07

 

KIDS 08

 

KIDS 09