ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

takarx

 

 

Στον δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που συμπλήρωσε ακριβώς ένα (1) μήνα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της.

Η πρώτη συνάντηση των παικτών της ΑΠΕ για την σεζόν 2021-2022 έγινε την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και από τότε, σε αυτόν τον ένα (1) μήνα, το έμψυχο δυναμικό υπό την καθοδήγηση του τεχνικού της ομάδας κ. Νίκου Κουνάδη, πράγματι έχει… ιδρώσει πάρα πολύ.

Ο Νίκος Κουνάδης, σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη φετινή προετοιμασία, καθώς υπήρξε για όλους τους παίκτες πολύ μεγάλο διάστημα αποχής λόγω της πανδημίας, έριξε βάρος, ειδικά σε αυτό το διάστημα, στην φυσική κατάσταση, αλλά και τον αερόβιο τρόπο εκγύμνασης.

Στον χρονικό αυτό διάστημα αυτών των 30 ημερών η ΑΠΕ έδωσε και τρία (3) φιλικά ματς (όλα εντός έδρας), όπου επιβλήθηκε με 1-0 επί της Κ19 του Απόλλωνα Αθηνών, ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου (Κ19), ενώ χωρίς γκολ (0-0) έληξε και η πιο πρόσφατη συνάντηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Το προσεχές Σάββατο 28 Αυγούστου 2021, η ΑΠΕ δίνει εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

Σε αυτό το δημοσίευμα μας σας παραθέτουμε και ένα… πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη συνάντηση των παικτών της ΑΠΕ την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, όπου οι παίκτες του συλλόγου είχαν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τεστ.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά, ο εμβληματικός Τάκης Γιαννόπουλος, και δεξιά ο εκ των Αντιπροέδρων της ΑΠΕ, βετεράνος του συλλόγου, Γιώργος Μπίκος.

Με τεράστιο συμβολισμό, η παρουσία του Τάκη Γιαννόπουλου, σε αυτή την… πρώτη της ΑΠΕ, την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021.

Μετά από μία πραγματική μάχη ζωής ή, θανάτου – για ολόκληρους 3 μήνες - απέναντι στον κορωνοϊό, και μόνο η παρουσία του Τάκη Γιαννόπουλου, συμβόλισε σε όλους όσοι παραβρέθηκαν εκεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, την μαχητικότητα, τη νίκη, την αισιοδοξία, την χαρά (αλλά και την συγκίνηση για όλους εμάς), όπως επίσης και την επιβεβλημένη αντιμετώπιση – για όλους τους χαλαρούς - απέναντι σε έναν επικίνδυνο και αόρατο εχθρό!

Επίσης, ο Τάκης, απέδειξε, ότι παρ’ όλα αυτά, η… μοναδική τρέλα του για την ΑΠΕ πάει και στα βουνά – στα Ριμινίτικα εν προκειμένω!

VOSSMAKET

G1

 

 

G2

 

 

G3

 

 

G4

 

 

ESOTRUCK

 

 

G5

 

 

G6

 

 

G7

 

 

G8

 

 

monotabMEG

 

 

 

G9

 

 

G10

 

 

G11

 

 

G12

 

 

MESKOUFFOK

 

 

G13

 

 

G14

 

 

G15

 

 

G16

 

 

papagalf7a

 

 

G17

 

 

G18

 

 

G19

 

 

G20

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

G21

 

 

G22

 

 

G23

 

 

VOSSMAKET