Η OPEL GALLO S.A.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Έναν ακόμη μεγάλο «σύμμαχο» και υποστηρικτή έχει δίπλα της πλέον για την σεζόν 2023-2024 η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ο μεγάλος επιχειρηματικός κολοσσός του κλάδου αυτοκινήτου, η πασίγνωστη OPEL GALLO S.A., συμμετέχει εμπράκτως στο χορηγικό της πρόγραμμα, με την αρχή να γίνεται στον τομέα ένδυσης, όπου το έμψυχο δυναμικό της ΑΠΕ πριν λίγες μέρες φόρεσαν τα ρούχα αποστολής τους με την φίρμα της εν λόγω εταιρείας.

 

 

Η κάθετη μονάδα Opel GALLO εμπορικά δραστηριοποιείται στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισού 172 στο Αιγάλεω.

Η GALLO S.A. δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στις πωλήσεις αυτοκινήτων το 1993 με την πρώτη της κάθετη μονάδα στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής.

Ιδρυτής της δεν είναι άλλος από το ζωντανό θρύλο των ελληνικών αγώνων ράλλυ κ. Ευάγγελο Γκάλλο. Πολύ γρήγορα, η κάθετη μονάδα εξελίχθηκε σε σημείο – αναφοράς για την Peugeot στην Αττική, κυρίως χάρη στην βαθιά γνώση των ανθρώπων της γύρω από τα θέματα του αυτοκινήτου και των πραγματικών αναγκών των οδηγών. Στην ομάδα προστέθηκαν αργότερα και οι γιοί του Ευάγγελου Γκάλλο, Άγγελος και Γιώργος, οι οποίοι συνέβαλαν στην επέκταση της GALLO S.A. με νέα κάθετη μονάδα Peugeot στην Αγία Παρασκευή και νέα μονάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Η GALLO S.A. αποτελεί τον πρώτο σε πωλήσεις αντιπρόσωπο Peugeot στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2019, 2020, 2021,2022), ενώ συμμετέχει με δική της ομάδα σε αγώνες ράλλυ, μεταξύ των οποίων και το WRC Rally Acropolis.

H Opel GALLO αποτελεί το νέο βήμα του ομίλου, το οποίο έρχεται στην καλύτερη στιγμή του μετά και την πρωτιά στις πωλήσεις του εξαιρετικά ανταγωνιστικού δικτύου Peugeot, αλλά και σε μία χρονική συγκυρία όπου η Opel επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, κατακτώντας την πρωτιά στις πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Opel Gallo, εκτός από το showroom των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας, συστεγάζεται και εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Αυτό περιέχει χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου και αποθήκης των γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ.

Οι άνθρωποι της Opel Gallo σας περιμένουν για να σας συστηθούν, να σας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισού 172 στο Αιγάλεω, αλλά και να σας συστήσουν τα νέα μοντέλα της Opel.