ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΓΚΑΝΑ

(2 με 2,5 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ)

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Ο 25χρονος τερματοφύλακας Κώστας Γκανάς, είναι το νέο όνομα, που προστέθηκε στο, ήδη βεβαρημένο, ιατρικό δελτίο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς στο εκτός έδρας ματς της ομάδας με το Χαλάνδρι (ήττα με 3-0), το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, υπέστη κάταγμα πέριξ του καρπού, και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον 2 μήνες με 2,5 μήνες (Καλά Χριστούγεννα δηλαδή).

Στο 31΄ του αγώνα, όταν και έγινε το 1-0 για το Χαλάνδρι, ο Γκανάς τραυματίστηκε από λάκτισμα παίκτη των γηπεδούχων. Ο πορτιέρο της Αγίας Ελεούσας, μεταφέρθηκε από τον βετεράνο της Αγίας Ελεούσας, Τάκη Γιαννόπουλο στο ΚΑΤ, όπου έγινε η διάγνωση του κατάγματος και του τοποθετήθηκε γύψινος νάρθηκας. Την επόμενη εβδομάδα ο Γκανάς, θα κάνει αξονική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ξεκάθαρα η κατάσταση του, και προκειμένου να αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή, όχι.

Το… ανάποδο φεγγάρι για την ΑΠΕ, έχει ξεκινήσει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της Αγίας Ελεούσας, όταν ο νεοαποκτηθείς Γκαρδιακός, στο πρώτο φιλικό ματς με την Δάφνη Π. Φαλήρου τραυματίστηκε στον εσω-πλάγιο και ίσως επανέλθει, μάλλον τον Δεκέμβριο.

Ακολούθησε την περασμένη εβδομάδα, στο εντός έδρας νικηφόρο ματς (1-0) με την Δάφνη Π. Φαλήρου, ο τραυματισμός του Γιώργου Κατσικογιάννη (βαριά θλάση), και ίσως επανέλθει σε 1 με 1,5 μήνα, ενώ η ατυχία συνεχίστηκε, στο ίδιο μάλιστα ματς, με τον παίκτη που αντικατέστησε ως αλλαγή τον Κατσικογιάννη, το νεαρό Γιάννη Τεπετίδη, ο οποίος σκόραρε, τραυματίστηκε και βγήκε και αυτός αλλαγή…

Το μόνο, παρήγορο, σε σχέση με τα παραπάνω, η επιστροφή του Χρίστου Πατσατζόγλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών, που είχε από την περασμένη περίοδο και έπαιξε στο ματς με το Χαλάνδρι.

Κατά τ’ άλλα, η ΑΠΕ, για την 4η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι, που δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη, έχασε τελικά από το Χαλάνδρι με 3-0. Συμπτώσεις, στιγμιαία λάθη, και… μαγική εικόνα, έφεραν αυτό το βαρύ 3-0, από μία ομάδα, που πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την Αγία Ελεούσα και στις δύο (2) συναντήσεις τους. Φέτος, από το πουθενά ήρθε αυτό το, άδικο για την προσπάθεια της Αγίας Ελεούσας, πράγματι, βαρύ 3-0.

Γίνονται, βέβαια, αυτά στο ποδόσφαιρο, και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΠΕ, ο προπονητής και οι παίκτες, θα κάνουν ότι απαιτείται για να επανέλθουν και να ισορροπήσουν.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Τζώτζιος): Ζαρούχλας, Τζεμάρης, Γυφτάκης, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Γκιουτζιούπας, Κορωναίος (86' Πεκίνι), Μπράχος (86' Τζήμας), Κούτσιας (23' λ.τ. Σιάννης), Κατσιούλης (86' Κοντοές), Κανελλόπουλος (60' Τσιρβούλης)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Γκανάς (37' λ.τ. Σιφογιαννάκης), Μπάκας, Μπαλωμένος (75' Γκουτσούλας), Σέχου, Μπίκος, Μαθιούδης (57' Βάσσος), Μπαριάμι (57' Χατζηροδίτης), Πατσατζόγλου, Τριάντης (57' Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς