“ΕΛΑΜΨΕ” ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ

ΜΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο ΓΚΟΥΤΙΔΗΣ

ARXGOUTOKD

 

 

Συνέχεια στις ανανεώσεις για το έμψυχο δυναμικό της στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο Θανάσης – Ραφαήλ Γκουτίδης, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) με την φανέλα της Αγίας Ελεούσας, συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας για δεύτερη σερί περίοδο.

Ο 19χρονος μέσος, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι του 2022 στην ΑΠΕ, παίρνοντας μέρος αρχικά ως δοκιμαζόμενος, καθώς προερχόταν από την Κ19 του Ατρομήτου Περιστερίου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κουνάδης εισηγήθηκε την απόκτηση του, και ο Σερραίος την καταγωγή παίκτης, «άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά», βγάζοντας στο γήπεδο σπουδαία ποδοσφαιρικά χαρίσματα, με αποτέλεσμα να αποτελέσει βασική και αναντικατάστατη μονάδα στην εκπληκτική πορεία της Αγίας Ελεούσας, η οποία στην καλύτερη πορεία της τα τελευταία 22 χρόνια, διεκδίκησε τον τίτλο στην Α΄ Αθήνας και τερμάτισε στην τιμητική 2η θέση της βαθμολογίας.

Αποκάλυψη λοιπόν για την ΑΠΕ, ο Θανάσης – Ραφαήλ Γκουτίδης, ο οποίος συνδυάζει φινέτσα, αλλά και ουσία στο παιχνίδι του, κοινώς παίζει έξυπνα, «έδεσε» με τα άλλα χαφ του σωματείου και το στυλ παιχνιδιού που ήθελε ο Νίκος Κουνάδης, ενώ παράλληλα, αποδείχθηκε και ιδιαίτερα παραγωγικός, καίριο προτέρημα για παίκτη του μεσαίου χώρου, σκοράροντας έξι (6) φορές σε 19 ματς πρωταθλήματος.

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ - ΡΑΦΑΗΛ ΓΚΟΥΤΙΔΗΣ

 

GOUTMESS

 

Ο Θανάσης Γκουτίδης, έχει γεννηθεί στις Σέρρες στις 19 Σεπτεμβρίου 2003, και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του SPORT VILLAGE, ενώ σε επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΟ Σερρών. Μάλιστα, ήταν βασικό στέλεχος των Μικτών Κ15 και Κ17 της Ένωσης του.

Ακολούθησε η μετεγκατάσταση του στην Αττική, καθώς εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Λογιστικής & ΧρηματοΟικονομικής – Ολοκληρώνει το 2ο έτος του σε λίγες μέρες), ενώ παράλληλα για δύο χρόνια αγωνίστηκε με την Κ17 και την Κ19 του Ατρομήτου Περιστερίου, όπου είχε για προπονητή τον συμπολίτη μας και βετεράνο παίκτη της Αγίας Ελεούσας, Γιώργο Κορακάκη.

Τον περασμένο Αύγουστο του 2022, εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και σε αυτή την πρώτη του σεζόν στην Α΄ Αθήνας, κατέγραψε 19 συμμετοχές στην Α΄ ΕΠΣΑ, σημειώνοντας και έξι (6) γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο παιχνίδια (2) κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

 

* Στις φώτο, αριστερά ο Θανάσης Γκουτίδης μπαίνοντας στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας σε αγώνα της ΑΠΕ και στην δεξιά εικόνα, από την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ΑΠΕ, στον νικηφόρο (0-2) εκτός έδρας αγώνα με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.




VOSSMAKET