ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ

PATSAARXX

 

 

Η ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας μεταξύ της ΑΠΕ και του προπονητή της Νίκου Κουνάδη, πριν λίγα 24ωρα, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 στην Α΄ ΕΠΣΑ, επέδρασε καταλυτικά, στην τελική απόφαση του ταλαντούχου 19χρονου Χρήστου Πατσατζόγλου σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο μαχητικός και αναδυόμενος χαφ, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι μεταξύ των βασικών “πυλώνων” στην μεσαία γραμμή του συλλόγου τις δύο (2) τελευταίες σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, είναι παίκτης που έχει συνδέσει την αγωνιστική εξέλιξη του στην συνεργασία με τον προπονητή του Νίκου Κουνάδη, καθώς ο τεχνικός της ΑΠΕ, πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο αστείρευτο ταλέντο του Χρήστου Πατσατζόγλου.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαϊου 2023 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο μέσο, ο οποίος την σεζόν 2023-2024 στην Α΄ ΕΠΣΑ, θα φορέσει για 3η σερί χρονιά την φανέλα της και θα μείνει στο… ποδοσφαιρικό σπίτι του, όπου οι προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης του είναι υπέρ του, καθώς το εν γένει περιβάλλον της ομάδας συγκλίνει προς αυτή την φιλοσοφία ανάδειξης νέων παικτών.

 

OUZESOTDIL

 

 

 

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, που είναι γεννημένος το 2004, παίζει στον άξονα, τόσο ως επιθετικό, όσο και ως αμυντικό χαφ.

Είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολ. Πειραιώς, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Αίμου Πετρούπολης, ενώ ακολούθως στελέχωσε τα ηλικιακά τμήματα κ15, κ16 και κ17 του Ατρόμητου Περιστερίου με προπονητές τους Βασίλη Σπέρτο και Κώστα Παρθενίου.

PATSAMESS

 

Με τον ερχομό του στην ΑΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2021, ο τεχνικός του Νίκος Κουνάδης, διέκρινε τα αγωνιστικά προσόντα, του τότε, 17χρονου Χρήστου, αλλά και την δίψα του για εξέλιξη.

Την πρώτη σεζόν (2021-2022) με την ΑΠΕ, στη πολύ δύσκολη διοργάνωση της Α΄ Αθήνας, ο Χρήστος Πατσατζόγλου έπαιξε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ μάλιστα σκόραρε και στο ντεμπούτο του, στις 17 Οκτωβρίου 2021, στον αγώνα Αγία Ελεούσα – Πετράλωνα 3-0.

Την δεύτερη χρονιά του στην Αγία Ελεούσα και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023), ο Χρήστος Πατσατζόγλου, φανερά πιο ώριμος αγωνιστικά, έπαιξε στα 19 από τα 20 ματς του πρωταθλήματος, βοηθώντας και αυτός την ομάδα του στην καλύτερη πορεία της τα τελευταία 22 έτη.

 

OUZESOTDIL