ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXNIKI

 

 

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για την ΑΠΕ, απέναντι σε μία από τις πιο… φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου, τον Άγιο Θωμά, ο οποίος εδώ και εννέα (9) αγωνιστικές ήταν αήττητος, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, ενώ μάλιστα, η τελευταία ήττα του, ήταν πάλι από την Αγία Ελεούσα στην Αγία Βαρβάρα, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είχε χάσει με 1-0 την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2023. Ενδεικτικά να αναφέρουμε, ότι σε αυτό το διάστημα των εννέα (9) αγωνιστικών, ο Άγιος Θωμάς είχε «μαζέψει» 21 βαθμούς, ενώ η ΑΠΕ 17.

Έτσι με αυτή τη νίκη, η ΑΠΕ… κατοικοεδρεύει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ενώ τα πρωτοπόρα Σούρμενα έχουν 29.

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη πήραν κυριολεκτικά… παλικαρίσια νίκη, βγάζοντας ποδοσφαιρική λογική, αλλά και… ψυχισμό στο τερέν, όταν χρειάστηκε, απέναντι σε αντιπάλους, που σε χρονικές στιγμές στης συνάντησης, ξεπέρασαν τα όρια…
Μάλιστα στο 90΄ ο διαιτητής Τσουκαλάς απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μαλάϊ των γηπεδούχων, που εκτός φάσης, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Ηλία Μπίκο, που ήταν στον πάγκο.

Στο 67΄ ο Πατσατζόγλου κάθετη μπαλιά, πάρε – βάλε στον Κρητικό και ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 76΄ ο Κέσκος είχε δοκάρι, ενώ στο 88΄ ο Καραδήμας με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το τελικό 0-2.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης (46΄ Νικάκης), Μπόκος (77΄ Μεταξούλης), Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας (77΄ Βαϊόπουλος), Τζώρτζης, Τσίνιας (82΄ Μάκο), Γεωργογιάννης, Τσιγαρίδας (82΄ Μαλάϊ), Κολοβός

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Γεωργόπουλος (46΄ Μαζμανίδης), Κρητικός, Κυβέλος, Μπάκας Αλ., Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (69΄ Μαθιούδης), Λαδένογλου (60΄ Καραδήμας), Τουφεξίδης (60΄ Κέσκος), Γκουτίδης, Κοπανάς (71΄ Γιαννόπουλος)

 

 

YESSNEW

 

 

SS1

 

 

 

SS2

 

 

 

SS3

 

 

 

YESSNEW