ΘΕΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ

KARAEXOK

 

 

Με θετικό αποτέλεσμα - εκτός έδρας ισοπαλία - ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο Χαλανδρίου με την ομώνυμη ομάδα.

To α΄ ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0), ενώ στο 14΄ η ΑΠΕ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της, Γιώργος Κυβέλος, τραυματίστηκε – οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα – και την θέση του πήρε ο Τάσος Κρητικός.

Στο 52΄ ο Τρυφιάτης με πλασέ σημείωσε το 1-0, αλλά η ΑΠΕ, που είχε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού με τις αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή της Νίκο Κουνάδη, αντέδρασε σχετικά άμεσα και ο νεοεισερχόμενος Καραδήμας (κεντρική φώτο), στο 59΄ με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 72΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα (10) παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουκούλης (είχε δεχθεί την πρώτη στο 47΄ για επικίνδυνο παίξιμο).

Διαιτητής ο Τσατσούλης με βοηθούς τους Βλατάκη και Αθανασόπουλο.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Δημογιάννης, Κανελλόπουλος (46΄ Καλιαμπάκας), Ντούλε (64΄ Γκουτζιούπας), Τρυφιάτης, Κατσιούλης (85’ Κορωναίος), Αλεξανδράκης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ναβροζίδης, Μαζμανίδης, Μπάκας Αλ., Κυβέλος (14΄ Κρητικός), Μπίκος, Πατσατζόγλου (84΄ Μπάκας Π.), Σωτηρόπουλος, Κατσικογιάννης, Τουφεξίδης (56΄ Γκουτίδης), Λαδένογλου (56΄ Καραδήμας), Κοπανάς (56΄ Γιαννόπουλος)

 

 

STMAKARX