ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ARXNAVRR

 

 

Περαιτέρω ενίσχυση και ποιότητα κάτω από τα γκολπόστ της προσέθεσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2022-2023 και του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2022, ολοκληρώθηκε η μεταγραφική μετακίνηση του ικανότατου πορτιέρο Χρήστου Ναβροζίδη από την Ελλάς Ποντίων στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ

Ταλαντούχος και με αξιοπρόσεκτη διαδρομή ο 24χρονος υψηλόσωμος τερματοφύλακας, που έχει πολλές παραστάσεις και από εθνικές κατηγορίες.

Γεννημένος το 1998, εντάχθηκε από πολύ μικρός στις ακαδημίες της Ελλάς Ποντίων, και προωθήθηκε στο ανδρικό της τμήμα την σεζόν 2013-2014, κάνοντας το ντεμπούτο του εκείνη την χρονιά στην Α΄ Πειραιά, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε 13 συμμετοχές με τους Πόντιους στην Α΄ κατηγορία. Την επόμενη σεζόν έπαιξε με τον γειτονικό σύλλογο σε 27 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣΠ και ακολούθως την περίοδο 2017-2018 έπαιξε σε 3 ματς, επιλέγοντας να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Ακολούθως και για τρεις (3) σεζόν, μετακινήθηκε στην Εύβοια, όπου δόθηκε δανεικός από την Ελλάς Ποντίων, διαδοχικά σε Απόλλων Ερέτριας και Νέα Αρτάκη, αγωνιζόμενος ως βασικός με τις εν λόγω ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Την περασμένη περίοδο 2021-2022, επέστρεψε στην Ελλάς Ποντίων, όπου έπαιξε 8 φορές και συνέβαλλε και αυτός τα μέγιστα στην μεγαλειώδη πορεία των Ποντίων, που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά και του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ.

Έπειτα από αρκετές σεζόν, η ΑΠΕ σχηματίζει πολύ ισχυρή τριάδα στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Κουνάδη, εκτός του Ναβροζίδη, ήδη έχουν αποκτήσει, τον πολύπειρο 32χρονο Νικήτα Αλεξόπουλο και τον ταλαντούχο 16χρονο Δημήτρη Τζωρτζακάκη.

ΟΙ 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Χρήστος Ναβροζίδης αποτελεί την 12η φετινή μεταγραφή της ΑΠΕ, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές, του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Κοπανά από την Άμιλλα Περιστερίου, τον 32χρονου πορτιέρο Νικήτα Αλεξόπουλο από τον Σκορπιό Φυλής (ΕΠΣΔΑ), του 16χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Τζωρτζακάκη από τον ΑΟ Νικολακάκη (ΕΠΣΑΝΑ), του 24χρονου στόπερ Λάμπρου Γαλάνη από τον Παννεαπολικό, του 19χρονου φορ Γρηγόρη Τουφεξίδη από το Μοσχάτο, του 22χρονου εξτρέμ Ανδρέα Καραδήμα από τον Άρη Πετρούπολης, του 20χρονου αριστεροπόδαρου Τάσου Κρητικού από τα Μελίσσια, του 22χρονου δεξιού μπακ – χαφ Δημήτρη Σωτηρόπουλου από τον Άγιαξ Ταύρου, του 26χρονου επιτελικού μέσου Μάριου Λαδένογλου από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, του 33χρονου, πολύπειρου χαφ, Γιώργου Κατσικογιάννη από τον Κυανό Αστέρα Βάρης και του 24χρονου επιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου από τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

ΟΙ 11 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Από το περσινό ρόστερ, ανανεώθηκαν οι συμφωνίες με, τον 27χρονο αριστεροπόδαρο μπακ – χαφ Βαγγέλη Καζάλα, τον 26χρονο ανασταλτικό μέσο Γιώργο Κυβέλο, τον 17χρονο στόπερ Γιάννη Μαθιούδη, τον 33χρονο μέσο Γιάννη Σκαπέτη, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Θάνο Κατσικανταή, τον 26χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Μπάκα, τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Αντώνη Τσαγκάρη, τον 25χρονο μέσο Χριστόφορο Μαζμανίδη, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Ηλία Μπίκο, τον 26χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μπάκα, και τον 20χρονο Κύπριο επιθετικό Μάμας Μάμα.

 

ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επίσης, στο ανδρικό τμήμα προωθήθηκαν από τις ακαδημίες του σωματείου, οι Γιάννης Τεπετίδης, Κώστας Μιχαλόπουλος και Ιγνάτιος Μπαριάμι.

 

 

 

VOSSMAKET