…ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

PROVLCIT

 

 

Με την μοναδική, έως τώρα, αήττητη ομάδα του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE, την ιστορική Ρόδο, αγωνίζεται το Αιγάλεω αύριο το μεσημέρι (2.30) Κυριακής 18 Απριλίου 2021 στο νησί τη Δωδεκανήσου, για την 6η αγωνιστική.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν με προπόνηση στο γήπεδο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, την προετοιμασία τους για την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ροδίτες, όπου το Σίτι θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς ο τεχνικός της ομάδας κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Π. Βλάχο, Σκαφιδά, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουρλάκη, Παπανικόλα, Μαγκάκη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Κατσέρης, Σφυρίδης.

Στην αποστολή, που ταξιδεύει αεροπορικώς αργά το απόγευμα του Σαββάτου από την Αθήνα για το «Σμαραγδένιο» νησί, μετέχουν οι:

Γουερέ, Χαντί, Αναστασίου, Βαλμάς, Βλάχος Σπ., Κασνέτση, Λάσκαρης, Μαχαίρας, Μπαρμπαρούσης, Οικονομόπουλος, Πινιώτης, Σικαλιάς, Οκάν, Σταματάκης, Τασιουλής, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης, Τσουπάνος, Φυλακτός.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας, θα είναι, όσο αφορά το τεχνικό τιμ, ο Αλέξανδρος Μαντζούνης (εν μέσω της κεντρικής φώτο), ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή πριν λίγα 24ωρα, έπειτα από υπόδειξη του προπονητή της ομάδας Απόστολου Χαραλαμπίδη (αριστερά στην κεντρική φώτο).

Ο 53χρονος, Μεσσήνιος της καταγωγή, βοηθός του Χαραλαμπίδη, ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε Ολυμπιάδα, Αστέρα Εξαρχείων, Ολ. Χερσονήσου Κρήτης.

Το διάστημα από 2008 έως το 2010 εργάστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ως αναλυτής, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Παναιγιάλειο, ως συνεργάτης του τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Από το 2011 έως το 2013, ήταν προπονητής στα τμήματα Κ15, Κ17, Κ20 της ΠΑΕ Καλλιθέα, ενώ την περίοδο 2013-2014 διετέλεσε τεχνικός στην Κορωνίδα Κοιλάδας (ΕΠΣ Αργολίδας).

Ακολούθησε (2014-2015) η Κυπαρισσία, με την οποία κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Μεσσηνίας, ενώ το πρώτο μισό του 2015-2016 κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη και στο β΄ μισό σε εκείνον του Θρασύβουλου Φυλής.

Το 2016 ανέλαβε τον Πάμισο Μεσσήνης, με τον οποίο το 2018 αναδείχθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας την άνοδο για την Γ΄ Εθνική.

Αρχικά την περίοδο 2018-2019 ξεκίνησε στον πάγκο του Πανηλειακού, και μετέπειτα βρέθηκε στην ΑΕ Πελλάνα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Λακωνίας.

Την σεζόν 2019-2020 ανέλαβε το Ναύπλιο 2017 και πριν έρθει στο Αιγάλεω, ήταν στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας.

Επίσης, κορυφαίος παράγοντας της ΠΑΕ, ανέφερε - βάζοντας τέλος σε φήμες - ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον Παναγιώτη Δουφεξή (δεξιά στην κεντρική φώτο), με το εν λόγω στέλεχος της ομάδας, να παραμένει Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου. Η απουσία του από τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με Ασπρόπυργο και Επισκοπή, ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσουν, στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, τέτοιου είδους σενάρια…

Όσο αφορά, το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Ρόδο, δύσκολη η αποστολή για το Αιγάλεω, απέναντι σε μία αήττητη, καλογυμνασμένη, και σκληροτράχηλη ομάδα, που, όμως, το Σίτι θα πάει για την μάχη, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η εντός έδρας ήττα (1-3) μεσοβδόμαδα από την Επισκοπή Ρεθύμνου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα της πόλης μας, ενώ αντίθετα η Ρόδος προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της – η 1η στην διοργάνωση – επί της Καλλιθέας (2-3) και σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν… ψυχολογία.

Στους μέχρι τώρα αγώνες της η Ρόδος έφερε τα εξής αποτελέσματα:

1η αγωνιστική Ρόδος – Επισκοπή 0-0, 2η Ρόδος – Νίκη Βόλου 1-1, 3η Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος 0-0, 4η Ρόδος – Καλαμάτα 0-0, 5η Καλλιθέα – Ρόδος 2-3.

Μετά από 5 αγωνιστικές οι Ροδίτες είναι στην 4η θέση με 7 Βαθμούς, έχοντας 4 ισοπαλίες, μία (1) νίκη, ενώ το Σίτι έχει 6 βαθμούς με 2 νίκες και 3 ήττες.

Διαιτητής της συνάντησης ο Καδδάς από την Ένωση Αχαϊας, ο οποίος τις προηγούμενες δύο σεζόν έχει… συναντήσει στο Σίτι στα ματς, Αιγάλεω – Αιολικός 1-0 (2018-2019) και Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 1-1 (2019-2020).

Κατά την φετινή αγωνιστική σεζόν 2020-2021 ο Καδδάς έχει διευθύνει για την SUPER LEAGUE 2 τους αγώνες Χανιά – Εργοτέλης 0-1, Καραϊσκάκης – Ξάνθη 0-1, ενώ στην FOOTBALL LEAGUE σφύριξε το ματς Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος 1-0.

 

NECTΟΚ